Anasymo a scris:
Am si eu o intrebare pentru cei care duminica au fost in Maiorescu in cladirea albastra mai din spate.
Semnalul la telefon era bruiat nu? Daca nu este semnal pe telefon se poate totusi apela la diverse mijloace de fraudare?
Nu vreau sa dau nume, aleg numai sa dau un exemplu de cum merg unii la acest examen: cu o camera video incorporata intr-un ceas si cu un pix ceva mai special.
Desi a scos de 2 ori sunete, in conditiile in care ni s-a spus tuturor sa ne inchidem telefoanele, cum a fost posibil ca supraveghetorii sa nu se sesizeze?...o sa revin cu nota obtinuta de acel candidat, asta in conditiile in care voi baietii, banuiesc ca mai priceputi ca mine in ale tehnologiei mi-ati confirma ca si fara semnal pt mobil, se poate totusi frauda.
Stiu ca sunt telefoane care bipaie in momentul in care nu au semnal, se poate sa fi fost cazul tau.
La mine in sala s-a intamplat ceva mai grav, unul dintre supraveghetori statea de vorba in timpul examenului cu unul dintre concurenti ... nu am putut sa aud ce vorbeau ... dar, nu cred ca vorbeau despre vreme. Insa, nu a durat mult deoarece la scurt timp doi alti concurenti i-au atras atentia acelui supraveghetor (pe un ton nu prea placut). Ciudat a fost ca apoi nici nu prea l-am mai vazut prin sala, probabil se simtea vinovat ... insa nici eu nu eram prea atenta la supraveghetori, asa ca s-ar putea sa vorbesc prostii.