avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
mike11 a scris:

forgotten_sunrise a scris:

2010: 72 - cu min 70 din care 6(8,33%) cu min 80 si 66(91,67%) intre 70 si 79 inclusiv
2009: 240 - cu min 70 din care 39(16,25%) cu min 80 si 201(83,75%) intre 70 si 79 inclusiv
2008: 219 - cu min 70 din care 29(13,24%) cu min 80 si 190(86,76%) intre 70 si 79 inclusiv

avand in vedere ca au fost subiecte mai usoare, sa zicem ca ponderea celor cu peste 80 ar fi mai mare dar in niciun caz nu ar depasi 30-35%. daca sunt peste 100 cu 80 cum spuneti, probabil ca in total sunt aproape 400 dar mai mult nu ar avea cum.

Dar in 2007 au fost 176 cu min. 80 de puncte

da, dar cati au fost intre 70 si 80? cu siguranta ca mult mai multi! eu vroiam sa spun prin asta doar ca ar trebui sa existe o proportie iar cei cu nimim 80 sa fie mult mai putini decat cei sub 80. in 2007 cred ca se intra cu min 80 de puncte iar subiectele, exceptand civilul au fost mai usoare atunci...
In legatura cu telefoanele si bruiajul , eu am fost in amfiteatrul IV din univ. N.Titulescu si inainte de ora 10 cand se adresau ultimele indicatii, ni s-a spus sa ne inchidem telefoanele sa ducem eventuale genit, haine la cuiere sau pe pervazul de la geam, iar asistentilor, care cred ca au fost vreo 15 in sala mea, li s-a atras atentia sa isi puna telefoanele pe silentios si la un moment dat unei asistente i-a sunat telefonul si a vorbit asa ca nu cred ca au fost sisteme de bruiaj, dar nici nu cred ca cineva venise la examen sa copieze, altfel nu vad cum sa ajungi magistrat cand tu nu esti corect cu tine insuti...
in ceea ce priveste pronosticul ca sunt X candidati cu nota cutare sau cutare, sincer, mai e putin pana maine si de fapt eu zic ca nu conteaza decat faptul ca daca te afli de la 70 puncte in sus merita sa participi indiferent de rezultat, experienta conteaza si nu se stie cum se poate intoarce roata... asadar doresc multa putere de concentrare si bafta tuturor pentru ca toti sunteti niste luptatori daca ati ajuns pana aici si nu are rost sa renuntati acum....
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
adelykitt, utilizator
Anasymo a scris:

Am si eu o intrebare pentru cei care duminica au fost in Maiorescu in cladirea albastra mai din spate.
Semnalul la telefon era bruiat nu? Daca nu este semnal pe telefon se poate totusi apela la diverse mijloace de fraudare?
Nu vreau sa dau nume, aleg numai sa dau un exemplu de cum merg unii la acest examen: cu o camera video incorporata intr-un ceas si cu un pix ceva mai special.
Desi a scos de 2 ori sunete, in conditiile in care ni s-a spus tuturor sa ne inchidem telefoanele, cum a fost posibil ca supraveghetorii sa nu se sesizeze?...o sa revin cu nota obtinuta de acel candidat, asta in conditiile in care voi baietii, banuiesc ca mai priceputi ca mine in ale tehnologiei mi-ati confirma ca si fara semnal pt mobil, se poate totusi frauda.

Stiu ca sunt telefoane care bipaie in momentul in care nu au semnal, se poate sa fi fost cazul tau.
La mine in sala s-a intamplat ceva mai grav, unul dintre supraveghetori statea de vorba in timpul examenului cu unul dintre concurenti ... nu am putut sa aud ce vorbeau ... dar, nu cred ca vorbeau despre vreme. Insa, nu a durat mult deoarece la scurt timp doi alti concurenti i-au atras atentia acelui supraveghetor (pe un ton nu prea placut). Ciudat a fost ca apoi nici nu prea l-am mai vazut prin sala, probabil se simtea vinovat ... insa nici eu nu eram prea atenta la supraveghetori, asa ca s-ar putea sa vorbesc prostii.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
alexandra.ghnas, utilizator
Liniste totala...oare cand au de gand sa afiseze rezultatele?
dupa masa , asa era obiceiul, dar poate acuma paote mai repede cum au fost mai putini. Ce pronosticuri mai stiti, eu zic ca se va intra in jur de 75 puncte

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)