Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Chiar şi cele mai timpurii specii cunoscute de animale terestre, descoperite ca fosile datând din Silurianul târziu, acum 400 de milioane de ani, prezintă adaptări foarte evoluate la viaţa pe uscat. Din moment ce nici animalele acvatice şi nici animalele amfibii nu prezintă asemenea adaptări, speciile timpurii de animale terestre trebuie să fi evoluat foarte rapid după ce au părăsit mediul acvatic.
46. Care dintre următoarele enunţuri este o presupoziţie de care depinde raţionarea de mai sus?
(A) Fosilele cunoscute de animale terestre timpurii includ fosile de animale care au trăit relativ curând după apariţia animalelor terestre.
(B) Fosilele din Silurianul târziu reprezintă numai un mic număr din speciile de animale care trăiau în acea perioadă.
(C) Nici o plantă nu se stabilise pe uscat înainte de Silurianul târziu.
(D) Nici una din speciile actuale de animale acvatice nu este descendentă dintr-o specie de animal care a trăit cândva pe uscat.
(E) Toate animalele din Silurianul târziu trăiau fie exclusiv pe uscat, fie exclusiv în apă.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)