avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
eseu, limba straina abia din 2012 se doreste introducerea acestora in concurs
doar spete...daca e sa fie .
Haideti pisoiasilor sa vedem de ce sunteti instare:D
Propun urmatoarea grilutza ptr voi:

Deşi povestirile fantastice fac parte integrantă din toate literaturile lumii, acest gen a avut numai recent o revenire comercială în America de Nord. În ultimii 20 de ani vânzările de cărţi de literatură fantastică scrise pentru adulţi au crescut de la 1 la 10% din totalul vânzărilor de cărţi de beletristică pentru adulţi. În acelaşi timp, numărul cronicilor favorabile romanelor fantastice a înregistrat o creştere marcantă. Unii librari spun că această creştere a vânzărilor de cărţi de literatură fantastică scrise pentru adulţi îşi are originea în creşterea atenţiei favorabile acordate genului de către recenzenţii literari.

Care dintre următoarele aserţiuni, dacă este adevărată, sprijină cel mai puternic explicaţia dată de librari cu privire la creşterea vânzării cărţilor de literatură fantastică scrise pentru adulţi?

(A) Mulţi experţi spun că în medie nivelul literar al celor care cumpără cărţi a scăzut în ultimii 20 de ani.
(B) Deoarece viaţa în ultimii 20 de ani a devenit mai complexă şi mai dificilă, mulţi cititori au ajuns să prefere finalurile fericite pe care le oferă adesea literatura fantastică.
(C) Unele edituri care publică literatură fantastică profită de popularitatea anumitor romane şi comandă scrierea altora asemănătoare.
(D) Deoarece puţini cititori de romane poliţiste cumpărau literatură fantastică, acum 10 ani editurile mari de literatură fantastică au creat o campanie de publicitate îndreptată anume către acei cititori.
(E) După ce literatura fantastică a început să primească recenzii favorabile din partea unor critici respectaţi, acum 20 de ani, cumpărătorii de cărţi au început să privească romanele fantastice ca pe un material literar potrivit pentru adulţi.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
annemarye, utilizator

Care dintre următoarele aserţiuni, dacă este adevărată, sprijină cel mai puternic explicaţia dată de librari cu privire la creşterea vânzării cărţilor de literatură fantastică scrise pentru adulţi?

(A) Mulţi experţi spun că în medie nivelul literar al celor care cumpără cărţi a scăzut în ultimii 20 de ani.
(B) Deoarece viaţa în ultimii 20 de ani a devenit mai complexă şi mai dificilă, mulţi cititori au ajuns să prefere finalurile fericite pe care le oferă adesea literatura fantastică.
(C) Unele edituri care publică literatură fantastică profită de popularitatea anumitor romane şi comandă scrierea altora asemănătoare.
(D) Deoarece puţini cititori de romane poliţiste cumpărau literatură fantastică, acum 10 ani editurile mari de literatură fantastică au creat o campanie de publicitate îndreptată anume către acei cititori.
(E) După ce literatura fantastică a început să primească recenzii favorabile din partea unor critici respectaţi, acum 20 de ani, cumpărătorii de cărţi au început să privească romanele fantastice ca pe un material literar potrivit pentru adulţi.

Inainte de intrebare nu trebuia sa fie si un text la care sa te raportezi pentru a alege una din variantele de raspuns?
ady_bc a scris:

Inainte de intrebare nu trebuia sa fie si un text la care sa te raportezi pentru a alege una din variantele de raspuns?

dap.........uitasem, am rectificat

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)