Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Un ziarist: „într-un studiu efectuat de cercetători ştiinţifici din domeniul medical în ceea ce priveşte eficacitatea tratamentului chiropractic pentru afecţiuni ale spatelui în comparaţie cu tratamentul medical tradiţional, s-a descoperit că 70 la sută din cei trataţi de chiropracticieni au obţinut o reducere substanţială a durerilor în 90 de zile, faţă de numai 20 la sută dintre cei trataţi prin metode tradiţionale. Aceasta sugerează că măcar unele abordări netradiţionale ale tratamentului pentru afecţiuni ale spatelui sunt mai eficace decât cele ale medicinii tradiţionale”.
Care dintre următoarele, dacă e adevărată, ar susţine cel mai bine argumentul ziaristului?
(A) Subiecţii din cadrul studiului au primit tipul de tratament pe care l-ar fi ales şi în mod independent.
(B) Toţi chiropracticienii care au tratat pacienţi din cadrul studiului aveau o înaltă calificare, toate autorizaţiile de practică şi diplomele necesare.
(C) Toţi subiecţii care au obţinut o reducere substanţială a durerii au prezentat, de asemenea, în egală măsură, o creştere a flexibilităţii spatelui.
(D) Oamenii care merg la chiropracticieni au tendinţa de a nu avea încredere în metodele medicale tradiţionale.
(E) Participanţii din cadrul studiului care au fost trataţi de chiropracticieni pentru afecţiuni ale spatelui au apelat la chiropracticieni şi pentru tratarea durerilor de cap.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)