dyanna a scris:
Salut tuturor. De interviu nu s-a prea discutat. Cum credeti ca o sa fie? Sper ca obiectivi. Nu as vrea sa plece de la premisa ca "ai nota cam mica...iti punem si noi la fel".
Stiti ce vreti sa deveniti?.. Judecatori sau procurori? De ce?
Sper sa fie totul bine. Succes.
eu zic ca nu e bine sa mergi/mergem pe principiul acesta, ca daca ai/avem unde pe la 70 grile automat trebuie sa ne dea note mici la interviu,,,sincer, nu cred ca asa functioneaza lucrurile: 1). asa iti cam tai craca de sub picioare singura(scuze pt limbaj dar simteam ca nu mai are acelasi efect daca o spuneam mai subtil :d) ; 2). eu cred ca se urmareste acolo sa vada cum gandesti, din cauza asta nu au voie sa te intrebe nimic din materiile pentru care te-ai pregatit la prima proba, ei au vazut ce ai facut acolo, vor sa vada cum esti ca si om; 3). chiar cred ca cei care vor fi in comisie sunt oameni capabili sa se detaseze de prima proba, rostul lor acolo este altul.
Acum, eu asa ma incurajez, poate pentru ca nu imi place sa plang de 2 ori pentru acelasi lucru,,,daca m-am inselat si va fi altfel la interviu, vom vedea si ma voi supara foarte tare dupa,,,acum cred ca e bine sa mergem cat se poate de optimisti,,,se poate intrampla doar sa ne fie mai bine,,,altceva nimic:)
Aaaa si daca va fi bine, pentru care va fi, sunt sigura ca iti vor spune atunci ce,si de ce, vor sa devina cand vor fi mari :)