avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
:) ma primiti si pe mine???? vad ca va descurcati f.b. si putin antrenament nu mi-ar prinde rau nici mie :D
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
carmen0602, utilizator
carmen0602...statusul tau mi-a amintit ceva auzit cu mult timp in urma:

Fiica: Tatal meu era un om foarte destept. Ghicea vremea doar uitandu-se pe cer. Se trezea dimineata, privea cerul si spunea: "Astazi ori ploua ori nu ploua". Si avea dreptate. Chiar asa se intampla!!!

:D
Salut tuturor. De interviu nu s-a prea discutat. Cum credeti ca o sa fie? Sper ca obiectivi. Nu as vrea sa plece de la premisa ca "ai nota cam mica...iti punem si noi la fel".
Stiti ce vreti sa deveniti?.. Judecatori sau procurori? De ce?
Sper sa fie totul bine. Succes.
mike11 a scris:

carmen0602...statusul tau mi-a amintit ceva auzit cu mult timp in urma:

Fiica: Tatal meu era un om foarte destept. Ghicea vremea doar uitandu-se pe cer. Se trezea dimineata, privea cerul si spunea: "Astazi ori ploua ori nu ploua". Si avea dreptate. Chiar asa se intampla!!!

:D

:D acum nu stiu daca sa o iau de buna sau de rea remarca ta,,,totusi, avand in vedere ca suntem mai mult sau mai putin stresati,,,o sa zambesc si mai fac un exercitiu de gandire analitica,,,:)
Cu toate astea,,,eu sper sa ploua la noi,,,cu note bune! :)
Spor!
dyanna a scris:

Salut tuturor. De interviu nu s-a prea discutat. Cum credeti ca o sa fie? Sper ca obiectivi. Nu as vrea sa plece de la premisa ca "ai nota cam mica...iti punem si noi la fel".
Stiti ce vreti sa deveniti?.. Judecatori sau procurori? De ce?
Sper sa fie totul bine. Succes.

eu zic ca nu e bine sa mergi/mergem pe principiul acesta, ca daca ai/avem unde pe la 70 grile automat trebuie sa ne dea note mici la interviu,,,sincer, nu cred ca asa functioneaza lucrurile: 1). asa iti cam tai craca de sub picioare singura(scuze pt limbaj dar simteam ca nu mai are acelasi efect daca o spuneam mai subtil :d) ; 2). eu cred ca se urmareste acolo sa vada cum gandesti, din cauza asta nu au voie sa te intrebe nimic din materiile pentru care te-ai pregatit la prima proba, ei au vazut ce ai facut acolo, vor sa vada cum esti ca si om; 3). chiar cred ca cei care vor fi in comisie sunt oameni capabili sa se detaseze de prima proba, rostul lor acolo este altul.
Acum, eu asa ma incurajez, poate pentru ca nu imi place sa plang de 2 ori pentru acelasi lucru,,,daca m-am inselat si va fi altfel la interviu, vom vedea si ma voi supara foarte tare dupa,,,acum cred ca e bine sa mergem cat se poate de optimisti,,,se poate intrampla doar sa ne fie mai bine,,,altceva nimic:)
Aaaa si daca va fi bine, pentru care va fi, sunt sigura ca iti vor spune atunci ce,si de ce, vor sa devina cand vor fi mari :)

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)