Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Medicii îndeamnă oamenii să-şi reducă nivelul de colesterol prin schimbări de regim alimentar. Dar schimbările moderate de regim alimentar adesea nu au ca efect scăderea nivelului de colesterol. S-ar putea, deci, să fie necesare schimbări mai dramatice, cum ar fi trecerea la un regim vegetarian.
Ce rol joacă, în cadrul raţionamentului de mai sus, afirmaţia că schimbările moderate de regim alimentar adesea nu au ca efect scăderea nivelului de colesterol? .
(A) Este prezentată pentru a contracara sugestiile medicilor în sensul că nivelul de colesterol poate fi diminuat prin schimbări de regim alimentar.
(B) Este o premisă oferită în sprijinul susţinerii că regimurile vegetariene sunt mai sănătoase decât orice tip de alimentaţie care include carne.
(C) Este o premisă oferită în sprijinul susţinerii că reducerea nivelului de colesterol ar putea necesita schimbări de regim alimentar mai curând mari decât moderate.
(D) Este prezentată ca o explicaţie pentru succesul regimurilor vegetariene în reducerea nivelului de colesterol.
(E) Este o concluzie susţinută de afirmaţia că uneori sunt necesare schimbări dramatice de regim alimentar pentru a obţine o reducere a nivelului de colesterol.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)