avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
rino83 a scris:

La 2 e f simplu: daca G ar fi marti atunci obligatoriu K ar fi miercuri...dar cele de miercuri face si sambata de paza...si atunci K ar trebui sa fie vineri (ceea ce nu se poate fiindca ar fi de 3 ori de paza) sau joi(ceea ce iar nu se poate fiindca ar face 2 zile consecutive)...deci G martea iese din ecuatie.

Pai...eu inteleg ca Kelemen este cel care il conditioneaza pe Gheorghe si nu invers...adica unde apare Kelemen neaparat in fata lui este Gheorghe, dar nu daca apare Gheorghe trebuie neaparat sa fie Kelemen dupa el.

Eu am imaginat ipoteza:
L M Mi J V S D
H G J G K J H

Nu e bine?

Sau cand zice: "Numai Gheorghe poate fi programat intr-o zi anterioara unei zile in care este programat Kelemen"...nu se intelege ca este ziua imediat anterioara, ci poate fi oricare dintre zilele anterioare. Asta ar insemna ca Gheorghe este programat Luni si Kelemen este Marti. #-o

M-am zapacit total:D

Pentru ca A sa fie corect inseamna ca acesta conditie se refera la faptul ca nicio alta persoana, in afara de G, nu poate fi inaintea lui K. Rezulta ca G este mereu luni si K este mereu marti (daca nu se schimba nimic din conditii).

Am vreo logica sau bat campii?:D
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
mike11, utilizator
Cam ai dreptate...dar alt raspuns corect nu poate fi in afara de cel de la B,cu conditia ca K sa fie miercuri de paza.:(
Dupa atata invartit in jurul cozii, ma intreb cum v-ati descurca sa planificati sedintele de judecata pe o luna..:))
mike11 a scris:

Sau cand zice: "Numai Gheorghe poate fi programat intr-o zi anterioara unei zile in care este programat Kelemen"...nu se intelege ca este ziua imediat anterioara, ci poate fi oricare dintre zilele anterioare. Asta ar insemna ca Gheorghe este programat Luni si Kelemen este Marti. #-o

M-am zapacit total:D

Pentru ca A sa fie corect inseamna ca acesta conditie se refera la faptul ca nicio alta persoana, in afara de G, nu poate fi inaintea lui K. Rezulta ca G este mereu luni si K este mereu marti (daca nu se schimba nimic din conditii).

Am vreo logica sau bat campii?:D

Deci "arhitectura" zilelor de paza ni-l infatiseaza in orice situatie pe G luni si si pe K marti...acum am inteles.:innocent:

Dar la 6 nu se mai respecta conditia? :(
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
rino83, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)