avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
În afară de cazul în care locuitorii dintr-un sat se unesc şi cad de acord, propunerea de a realoca terenurile intravilane va fi aprobată. Dacă propunerea va fi aprobată, primăria va putea să construiască sistemele de alimentare cu apă şi canalizare de care au nevoie firmele imobiliare pentru a putea construi blocuri de locuinţe pe acele terenuri. Acele blocuri vor atrage noi locuitori în sat, iar creşterea populaţiei va avea probabil ca rezultat o suprapopulare a şcolilor şi va rezulta precis într-o aglomerare a drumurilor atât de mare încât va fi necesar să se construiască noi drumuri. Nici noile drumuri şi nici şcolile suplimentare nu vor putea fi construite fără o creştere substanţială a taxelor locale pentru locuitorii din sat. Până la urmă, această creştere ar putea chiar să distrugă atmosfera rurală care face satul lor să fie atât de atrăgător.

Care dintre următoarele concluzii poate fi trasă în mod adecvat din textul de mai sus?

(A) Dacă cetăţenii din sat se unesc, firmele imobiliare nu vor construi blocuri.
(B) Dacă firmele imobiliare construiesc blocuri în sat, locuitorii vor avea de plătit taxe locale mai mari.
(C) Dacă propunerea de a realoca terenurile intravilane nu este aprobată, atmosfera rurală din sat nu se va pierde.
(D) Dacă firmele imobiliare nu construiesc blocuri în sat, taxele locale ale locuitorilor din sat nu vor creşte substanţial.
(E) Dacă firmele imobiliare nu construiesc blocuri în sat, atunci şcolile din sat nu vor fi suprapopulate, iar drumurile nu vor fi supra-aglomerate.

C?
Andra Maria a scris:

maxmara a scris:

exact cum scrie in actul normativ, un psiholog, un pedagog, un judecator, un procuror si un profesor universitar, ce e neclar?
presupun ca nu te refereai la identificarea lor ca persoane, cu nume si prenume..

am intrebat "cine sunt", nu "ce sunt". deci ma refeream la nume, da.

hotararea privind numirea comisiilor de interviu se publica pe site la CSM dupa finalizarea concursului, este limpede pentru oricine din ce motive, de aceea n-am inteles intrebarea ta
annemarye a scris:

În afară de cazul în care locuitorii dintr-un sat se unesc şi cad de acord, propunerea de a realoca terenurile intravilane va fi aprobată. Dacă propunerea va fi aprobată, primăria va putea să construiască sistemele de alimentare cu apă şi canalizare de care au nevoie firmele imobiliare pentru a putea construi blocuri de locuinţe pe acele terenuri. Acele blocuri vor atrage noi locuitori în sat, iar creşterea populaţiei va avea probabil ca rezultat o suprapopulare a şcolilor şi va rezulta precis într-o aglomerare a drumurilor atât de mare încât va fi necesar să se construiască noi drumuri. Nici noile drumuri şi nici şcolile suplimentare nu vor putea fi construite fără o creştere substanţială a taxelor locale pentru locuitorii din sat. Până la urmă, această creştere ar putea chiar să distrugă atmosfera rurală care face satul lor să fie atât de atrăgător.

Care dintre următoarele concluzii poate fi trasă în mod adecvat din textul de mai sus?

(A) Dacă cetăţenii din sat se unesc, firmele imobiliare nu vor construi blocuri.
(B) Dacă firmele imobiliare construiesc blocuri în sat, locuitorii vor avea de plătit taxe locale mai mari.
(C) Dacă propunerea de a realoca terenurile intravilane nu este aprobată, atmosfera rurală din sat nu se va pierde.
(D) Dacă firmele imobiliare nu construiesc blocuri în sat, taxele locale ale locuitorilor din sat nu vor creşte substanţial.
(E) Dacă firmele imobiliare nu construiesc blocuri în sat, atunci şcolile din sat nu vor fi suprapopulate, iar drumurile nu vor fi supra-aglomerate.

b
:(( iar am gresit..

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)