Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Un anumit tip de capcană pentru insecte foloseşte o momeală de miros pentru a atrage păduchii de trandafiri într-o pungă de plastic din care le e greu să scape. Dacă se instalează mai multe asemenea capcane într-o grădină din curtea casei, se va reduce foarte mult numărul păduchilor de trandafiri. Dacă însă se instalează doar o singură capcană de acest fel, numărul păduchilor de trandafiri din grădină chiar va creşte.
Care dintre următoarele propoziţii, dacă este adevărată, ajută cel mai mult la soluţionarea aparentei discrepanţe din pasajul de mai sus?
(A) De obicei, mirosul momelii unei singure capcane nu poate fi simţit de păduchii de trandafiri din întreaga grădină.
(B) Mai multe capcane reuşesc să atragă un număr mai mare de păduchi de trandafiri decât una singură, deoarece este foarte probabil ca păduchii de trandafiri care evită una din capcane să dea peste alta, dacă sunt mai multe.
(C) Dacă în grădină există mai multe capcane, fiecare din ele atrage mai puţini păduchi de trandafiri decât dacă în grădină se află o singură capcană.
(D) Prezenţa oricărei capcane în grădina din curtea casei va atrage mai mulţi păduchi de trandafiri decât poate atrage doar o singură capcană, dar un număr mai mare de capcane nu va atrage semnificativ mai mulţi păduchi de trandafiri din grădină decât una singură.
(E) Dacă în grădină există doar o singură capcană, punga de plastic se umple complet repede, permiţând astfel unor păduchi de trandafiri să scape.
exact cum scrie in actul normativ, un psiholog, un pedagog, un judecator, un procuror si un profesor universitar, ce e neclar?
presupun ca nu te refereai la identificarea lor ca persoane, cu nume si prenume..
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)