45 e destul de bine si eu am facut putin peste 50 dar , nu m-am pregatit de loc ( nici macar nu am citit ghidul de pe site-ul INM-ului) referitor la cresteri pt viitor la rationament -cu exceptia logicii analitice unde sa zicem ca poti invata cum se rezolva grilele si la a simula dupa timp astfel incat sa nu depasesti timpul acordat, nu se poate creste foarte mult....eu zic ca la cat ai facut mai poti adauga un maxim de 35 de grile ... restul e nativ ( logica pura ) sau cat ai citit in timpul vietii , la intelegerea unui text .... parerea mea.
La intrebarea 11 G3 partea a 2a (ultima intrebare de la joculetul cu traseele montane),voi ce-ati inteles din propozitia ''fara a lua in considerare tipul traseelor(avansati sau incepatori)?Eu inteleg ca nu mai luam in calcul cerinta a5a(al 4 lea traseu deschis este pentru incepatori)...In cazul asta,raspunsul lor e incorect...As vrea sa fac contestatie,dar poate am inteles eu gresit.(e posibil avand in vedere ca-s varza cu capu' #-o )M-ar ajuta alte pareri...Multumesc!
sairi a scris:
La intrebarea 11 G3 partea a 2a (ultima intrebare de la joculetul cu traseele montane),voi ce-ati inteles din propozitia ''fara a lua in considerare tipul traseelor(avansati sau incepatori)?Eu inteleg ca nu mai luam in calcul cerinta a5a(al 4 lea traseu deschis este pentru incepatori)...In cazul asta,raspunsul lor e incorect...As vrea sa fac contestatie,dar poate am inteles eu gresit.(e posibil avand in vedere ca-s varza cu capu' #-o )M-ar ajuta alte pareri...Multumesc!
Ai perfecta dreptate asa am inteles si eu ...............cand am vazut ce raspuns au dat nu mi-a venit sa cred #-o
Pana la urma ce inseama fara a lua in consideratie tipul traseelor......cerinta 4 nu isi mai produce efectele
Parerea mea este sa depui constestatie