avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
N-o sa te ironizeze nimeni Delia. In 2009 la rubrica "interese profesionale" eu am scris "drept civil si drept procesual civil":)) Si nu m-a intrebat nimeni nimic referitor la aspectele astea...:)
Andra Maria a scris:

magiunel a scris:

Andra Maria a scris:

pentru magiunel: iti sugerez sa-ti faci un control la cap
ca de obicei: începi să jigneşti! ce-i drept, de data asta ai fost mai soft.

e clar ca ai o problema cu mine. asta e motivul pentru care nu ma bag in seama cu tine, nu te intreb nimic, nu raspund la post-urile tale. incerc sa te ignor si nu inteleg de ce nu faci la fel. te-ai gandit ca poate atacurile tale la persoana nu sunt potrivite pe acest forum? ca poate deranjezi?

PS cat despre mesajele private, fii mai atent de la cine le primesti. eu incerc sa te ignor si in public si in privat
da, am o problemă cu tine de când ai dat dovadă de nesimţire şi obrăznicie, când te credeai pe pe cai mari, în noiembrie 2010. nu eşti în stare să răspunzi decât jignind, nu e cazul aici să arăt mizeriile pe care le-ai scris atunci.
Patrick_ a scris:

lucian_d a scris:

na fain..probabil ca ma vor ironiza la interviu...atat am putut :)

Sau ma vor intreba pe mine ce caut acolo :(

da nici acum n-as sti ce sa zic:))) asta-i hazul..nu pricep limba romana:) nu stiu de ce am impresia ca am uitat sa scriu orasul in care am absolvit...da nu -s sigura...se poate c-am scris asa prescurtat...n-am prea dat importanta...eram destul de "fiarta" dupa prima parte;)
lucian_d a scris:

da nici acum n-as sti ce sa zic:))) asta-i hazul..nu pricep limba romana:) nu stiu de ce am impresia ca am uitat sa scriu orasul in care am absolvit...da nu -s sigura...se poate c-am scris asa prescurtat...n-am prea dat importanta...eram destul de "fiarta" dupa prima parte;)

Asa e. Eu chiar m-am gandit dupa primele doua ore, ca introducerea unei pauze de o ora si 10 minute (la noi pauza a fost de la 12:03 pana la 13:12) - am inteles ca 10:10 a fost ora la care s-a inceput cronometrarea cel mai tarziu la vreuna dintre salile de concurs - cred ca acea ora in care puteai sa iesi din sala doar insotit, mi s-au parut doar pentru a-ti testa rabdarea. :)
Parerea mea.
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
Patrick_, utilizator
vroiau domenii de interes profesional. ce bucatica din dreptu asta te intereseaza mai mult. eu am scris jurisprudenta CEDO si drept comunitar

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)