Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Poti sa treci de primul an...bineinteles. Eu doar marcam cateva aspecte de retinut in cazul in care vei sta in chirie. Trebuie sa fii si un "pic" sustinut in cazul acesta. Daca nu stai in chirie lucrurile se schimba. Nu traiesti nici atunci "regeste" dar iti poti permite un pic mai multe.
Din cate stiu eu locuri in camin mai sunt...exista auditori care stau cate 2 sau chiar cate unul in camera....asta fara sa punem la socoteala faptul ca mai sunt si camere libere...ii excludem pe cei din Bucuresti si fiecare dintre cei care nu sunt din capitala au sansa. Cat despre bursa, daca veti sta in camin va veti descurca in mod sigur...fara cluburi si alte chestii ptr ca oricum veti fi f solicitati...sa va bucurati dak mai aveti timp de o plimbare in parc si e ok...mult succes pe mai departe ptr ca meritati dak ati ajuns pana aici:thumbup:
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)