un_coleg_reloaded a scris:
Delia o sa aiba niste explicatii "delicate" de dat referitoare la notariat...Stiu pentru ca si eu veneam dintr-o profesie de unde nu mai avusesera candidati pana atunci. Eu in locul ei m-as gandi la niste raspunsuri diplomate inca de pe acum. Membrii comisiei apreciaza diplomatia si echilibrul raspunsurilor. Nu e bine sa critici foarte mult fostul loc de munca (exact ca la interviurile de angajare), dar totusi sa reiasa motivul pentru care iti doresti sa pleci. E un balans destul de delicat, ca mersul pe sarma uneori, dar cei care realizeaza peste 80 de puncte la rationament de obicei iau si peste 9.50 la interviu...Am observat treaba asta si in anul meu, rationamentul ala arata ceva despre un om, adica faptul ca e cu o viteza inaintea altora in gandire, chiar daca multi nu vrem sa recunoastem asta.
banuiesc si eu ca ma vor intreba..fireste n-am sa improsc cu noroi in notari...am in familie cativa...nici nu mi-as permite..insa pot sa subliniez de ce nu e o profesie foarte potrivita pt mine...
multumesc de informatii si incurajari