Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Cine face parte din comisia 4?
Cei din comisia 4 au cumva subiecte preferate?
Ce subiecte au fost la pana acum la comisia 4?
Le mulțumesc anticipat celor care îmi vor răspunde.
Comisia 4 este formata din 4 femei si un barbat. Singura persoana cunoscuta care face parte din comisia 4 este doamna Pivniceru.
Interviul se va desfasura in felul urmator (cel putin asa s-a intamplat in cazul meu la comisia 4):
- doamna pedagog iti va prezenta comisia in fata creia te afli apoi iti va aduce la cunostinta ca interviul este inregistrat si te va ruga sa te prezinti.
- apoi doamna psiholog te va intreba ce te-a determinat sa participi la acest concurs, care sunt calitatile tale care crezi ca te vor ajuta in cariera (aici pot fi si intrebari suplimentare in functie de raspunsul tau)
- apoi fiecare membru al comisiei (mai exact domnul judecator, doamna Pivniceru si doamna procuror) iti vor pune intrebari de etica si deontologie prezentandu-ti diferite situatii ipotetice. Aceste situatii au fost citite de catre ei de pe niste foi (asta in cazul meu).
Timpul petrecut in fata comisiei poate fi mai lung sau mai scurt, au fost colegi la aceasta comisie care au stat 20 de min, iar altii 40 de min.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)