Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Andrei, scuze, n-am vrut sa sune asa, sper ca n-am facut o gafa..stii, uneori n-ai timp sa faci si ceea ce-ti place, desi ai cu ce, alteori ai timp berechet, dar te impiedica lipsa mijloacelor, nu e cazul nimanui de aici, sa nu se simta careva jignit..
Si cand ai familie, copil, serviciu si examen la INM, iti dramuiesti timpul pe hartie, cu siguranta iti doresti o saptamana in care sa faci doar ce vrei..pe bune:(
utilizatoronline: stai linistit... eu am expus situatia in care ma aflu(si sunt convins ca nu sunt singurul) . Examenul asta cere sacrificii. Si cei care au serviciu fac sacrificii, si cei care n-au fac sacrificii , zic eu. Aici am vrut sa ajung ;) :coffee:
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)