Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Da. Acela este examenul la care trebuie sa te prezinti intradevar odihnit. Poti sa-l iei intr-o zi si sa-l cazi in alta. Depinde foarte mult de starea ta din acea zi.
Stiu astfel de cazuri.
Patrick....nu mi-a placut niciodata,dar niciodata, filosofia! :) Eu leg ideile de ratiune; numai omul poate sa aiba ratiune,prin urmare,o furnica nu poate sa aiba idei. :))
Cd m-am referit la anumite idei,am vrut sa subliniez faptul ca fiecare dintre noi poate sa asocieze unei persoane,chiar in mediul virtual,anumite trasaturi,si asta numai din ceea ce posteaza,cum abordeaza diferite aspecte ale discutiei,etc.
Eu spuneam ca nu sunt sigur daca este o forma de inteligenta asociera unor id-uri impreuna cu tot ce au "scris" acestea intr-o perioada de timp legat de un anumit subiect dat cu oricare "anumite idei".
De asta eram curios ce intelegi tu prin "anumite idei". :)
Faceam doar conversatie. Nu am vrut sa par filozof (sau filosof).
Edit:
Pe de alta parte, filosofia este totusi o stiinta care la fel ca si stiintele juridice inglobeaza o mare capacitate de abstractizare a unor concepte. Mie personal mi-ar placea sa pot sa stapanesc principiile fundamentale ale filosofiei.
Cred ca asta ar fi un semn de o oarecare inteligenta. :)
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)