avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Da ,asa este,inteligenta este de mai multe feluri.... :)
Sincer,nu sunt sigura daca ne-am inteles,ar fi mai mult de scris... Poate iti fac un eseu...si ti-l trimit in mp. :)
E doar o discutie de seara, dupa o zi de munca, in timpul vizionarii unui film :)

Pentru eseuri ar trebui putin mai mult.
Dar cred ca mi-ar placea un eseu pe temea asta. Problema e ca nu stiu daca as putea sa raspund si eu acestrei provocari tot cu un eseu. Nu cred ca sunt genul care sa scriu eseuri, din pacate.
Karmine a scris:

Patrick....nu mi-a placut niciodata,dar niciodata, filosofia! :) Eu leg ideile de ratiune; numai omul poate sa aiba ratiune,prin urmare,o furnica nu poate sa aiba idei. :))
Ratiunea si Ideea sunt categorii ale filosofiei. Faptul ca "legi ideile de ratiune" inseamna ca esti adepta a ceea ce s-a numit "rationalism" , un curent care a facut cariera in filosofie. Filosofia nu este nici pe departe lipsa de ratiune.
ilie.constanta@yahoo.com a scris:

Karmine a scris:

Patrick....nu mi-a placut niciodata,dar niciodata, filosofia! :) Eu leg ideile de ratiune; numai omul poate sa aiba ratiune,prin urmare,o furnica nu poate sa aiba idei. :))
Ratiunea si Ideea sunt categorii ale filosofiei. Faptul ca "legi ideile de ratiune" inseamna ca esti adepta a ceea ce s-a numit "rationalism" , un curent care a facut cariera in filosofie. Filosofia nu este nici pe departe lipsa de ratiune.

Nu inteleg ce vreti sa spuneti,eu nu m-am contrazis deloc;nici n-am sustinut ca filosofia este lipsa de ratiune...
Nu am zis ca te contrazici. Ideea era ca, cu cat negam mai mult filosofia, cu atat mai mult apelam la ea. Mi-a placut aparentul paradox din observatiile tale. Si, mai ales, mi-a placut tema pe care ati ales-o spre discutie.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)