Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ti-am zis ca sunt aiurita, da , 4 luni nu 3.
Aha....la Ikea au balansoare...numai bune de stat in ele cu codul in mana....:P
Cel mai mult imi place partea cu ...ma uit la ele si vad cu care sa incep....
Aha....buna tactica.
Ne dam intilnire pe forum de luni, nu?
buna,
as dori sa va intreb voi dupa ce carti de grile ati facut teste?eu am Mihaela Ciobanu si Voineag.Mi-ati mai putea recomanda si altele?dar de nivel mai avansat caci Voineag mi se pare totusi destul de usor..
multumesc
Nicoleta, mai lasa-ne nitel pana maine, si iti zicem ...acu suntem in febra discutiilor ...:">
Eu cel putin nu ma pot concentra sa iti zic.
Dragi colegi forumisti, eu ma retrag, ma duc sa arunc un ochisor pe civil...
Noapte buna si ne mai auzim.
Spor la invatat si sa va am pe toti colegi la inm.;):):)
Io vă sfătuiesc să luaţi o pauză. O săptămână, două, trebuie să vă rupeţi de toată nebunia asta. După care v-apucaţi de-nvăţat. Chestie care implică o foarte bună organizare şi un consistent efort individual. Trebuie să fiţi conştienţi că un program serios de studiu presupune si o reducere a prezentei pe diversele forumuri, cu toate că sunt convins că discuţiile vă atrag.
În ceea ce priveşte examenul din ianuarie, am convingerea că subiectele vor fi mai abordabile decât la anteriorul. Asta nu înseamnă că tre să vă culcaţi pe-o ureche.
Cu privire la procedura penală, se poate intra la INM învăţând din Neagu. De fapt, citind cu mare atenţie CPP, dublat de anumite explicaţii din tratatul lui Neagu.
Ce mi se pare mie destul de amuzant este ca dupa exm de la inm din august multi s-au reprofilat pe barou in noiembrie ...acum ca se da inm in ianuarie sunt sigura ca cei care nu au reusit in noiembrie la barou se vor reprofila pe inm..
Eu cred ca incerc la ambele...la barou imi e frica de procedura civila f mult...pt ca un sustinator inrait a sis. grila a fost dl Briciu...si avand exeperienta exm date cu el stiu cat de dificile le face...Briciu are si o carte de grile si spete de nivel mediu spre ridicat....dupa exm la master am sa ma uit peste ea sa vad in ce masura se apropie de INM.
In alta ordine, eu nu m-am lamurit pana la urma cine sunt persoanele care cel mai probabil au facut subiectele la INM
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)