avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
hm... greu inceputul...eu voi ataca civilul in paralel cu una din proceduri(la procedura penala tb sa stiu codul la orice ora din zi sau din noapte-pe asta ma bazez),dupa care... mai vedem.voi cand invatati? ziua sau noaptea?Pentru cei interesati...eu am depasit a 3-a oara de cand dau.incep deja sa ma enervez de atatea drumuri...bine ca sunt mai dese acum (mai multe sanse);)
Ma alatur si eu celor care dau in ianuarie 2011. Aceasta decizie este binevenita...cred ca este o sansa in plus pentru toti aspirantii la functia de auditor.
Mult spor la invatat tuturor!
Si eu ma alatur si sper din toata inima sa fim colegi cat mai multi de pe aici :). Eu stau cam prost cu pauza de care as avea nevoie. Am fost plecata din oras doar 3 zile dupa examenul de la INM si apoi am mai pierdut cateva pt inscrierea la master. M-am apucat imediat de invatat de zor pt master...adica penal si procedura penala. Nu stiu voi ce stare de spirit aveti, eu una am ramas foarte dezamagita incepand cu examenul nostru de licenta..am ajuns acum sa-mi fie frica pana si de examenul de master. Daca nu vor vrea sa se ocupe putinele locuri de la buget ? :)
La barou nu incerc, nu ma intereseaza abs deloc.
Ce sa zic, mult spor si multa rabdare tuturor !
Eu am invatat pentru august numai din coduri si din cursuri selective: Boroi - civil (plus Obligatii de Statescu si cateva contracte din Deak care nu erau tratate in curs), Bulai, Mitrache, Filipas - Institutii... - penal, Boroi, Ciobanu - Curs selectiv - proc civ si mult controversata Mapa a lui Neagu si Damaschin - proc pen. Prea mult timp nu am la dispozitie pana in ianuarie sa ma apuc de tratate. Chiar daca nu sunt suficiente, pt ianuarie voi invata in continuare din aceleasi cursuri (pt ca oricum nu am apucat sa asimilez toate notiunile de acolo) iar dupa examenul din ianuarie, o sa ma apuc si de Theodoru, Tabarca, Toader si altii.
Buna! Scuze poate nu e cel mai potrivit loc sa spun dar exista si alte mastere decat cel de la fac de drept din Bucuresti; de exemplu eu am facut masterul la Titulescu pe cariera judiciara si am fost f multumita de tot. Uitati-va si la ei pe site pt ca o parte din profesorii de la stat predau si acolo (Boroi, Raducan, Neagu) si de la CSM e Dan Lupascu la organizare judiciara si este un om de la care puteti sa aflati multe. La penal e Dobrinoiu (f bun profesor dupa parerea mea) la proced pen este si Damaschin colab. lui Neagu... si ce este cel mai important din cate stiu nu este examen de intrare asa ca poti sa inveti pt INM fara sa mai treci si prin alte emotii...
Spor! ;)

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)