avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit ipotecar bancar
Discuție deschisă în Executare silită

credit ipotecar bancar

cineva a luat un credit acum 2 ani si a girat cu apartamentul lui care la vremea respectiva acoperea creditul luat.in situatia de azi,apartamentul acopera doar jumate din valoarea creditului si persoana respectiva nu mai poate plati creditul. mai are un teren dar acesta este dat garantie la o alta banca de unde o ruda a lui a luat un credit. intrebarea mea este daca prima banca unde a girat cu apartamentul poate sa-i ia pe langa apartament si terenul chiar daca acesta este garantie pentru un alt credit la alta banca?
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 20:32, 8 Octombrie 2010
Poate sa vanda sa doneze...tot degeaba. Creditorul vine cu actiunea revocatorie, contractul incheiat va fi nul. In consecinta tot va fi pus sechestru pe teren si eventual scos la licitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar pompiliairina pompiliairina Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale SorinM1976 SorinM1976 Buna ziua, As dori sa va intreb care este perioada maxima de neplata a ratelor care face ca intreaga obligatie de plata sa devina exigibila anticipat? Am un ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent-!!!!!!!!!!!! laura_75 laura_75 cred ca am gresit si am postat mesajul in alta parte .buna ziua am si eu o problema .am avut 2 credite la bcr care acum au fost vandute la o firma de ... (vezi toată discuția)