Ce se poate face daca de ex. am un conflict cu un fiu de politist, iar parintii lui incerca prin fel si fel de trucuri, martori falsi, etc sa influenteze dosarul in favoarea lui. Pot cere cercetarea in alta parte? Cum ar fi ca de ex. Jandarmerie,etc?
Daca puteti dovedi cu probe cele reltate,puteti formula sesizare la IGPR,la DGIPI sau DGA,la Parchetul General al Romaniei,pentru a evita eventualele intruziuni ale factorilor locali.
Puteti chiar sa anuntati presa daca aveti respectivele dovezi.
solicitati ca dosarul sa fie instrumentat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel teritoriala tocmai ptr ca unul dintre faptuitori este fiu de politist si ancheta poate fi influentata.
Nu va grabiti cu afirmatii nefondate. Cel mai bine adresati-va parchetului care supravegheaza UP. Daca aveti dubii in prezenta politistului care se ocupa de dosar puteti sa solicitati cercetarea de un alt politist. Cred ca mai bine luati un avocat sa va reprezinte, deoarece stie ce sa faca.
Veniti cu alte detalii despre infractiune, nr. zile de ingrijiri medicale,etc
Mutare dosar
cornel85
buna ziua am si eu o intrebare cum pot muta un dosar din botosani in bucuresti pentru ca acolo se tine de dosar la politie si intarzie cu judecata dosarului ... (vezi toată discuția)