avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme fiu politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme fiu politist

Ce se poate face daca de ex. am un conflict cu un fiu de politist, iar parintii lui incerca prin fel si fel de trucuri, martori falsi, etc sa influenteze dosarul in favoarea lui. Pot cere cercetarea in alta parte? Cum ar fi ca de ex. Jandarmerie,etc?
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 09:08, 29 Septembrie 2010
Daca puteti dovedi cu probe cele reltate,puteti formula sesizare la IGPR,la DGIPI sau DGA,la Parchetul General al Romaniei,pentru a evita eventualele intruziuni ale factorilor locali.
Puteti chiar sa anuntati presa daca aveti respectivele dovezi.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Faptul ca isi bat joc de un doar poate fi sesizata?
xuser a scris:

Faptul ca isi bat joc de un doar poate fi sesizata?

Doar daca aveti probe care sa dovedeasca afirmatiile dvs.
Fara probe cu acte,martori,etc.nu este suficienta doar formularea unei plangeri/sesizari
solicitati ca dosarul sa fie instrumentat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel teritoriala tocmai ptr ca unul dintre faptuitori este fiu de politist si ancheta poate fi influentata.
Nu va grabiti cu afirmatii nefondate. Cel mai bine adresati-va parchetului care supravegheaza UP. Daca aveti dubii in prezenta politistului care se ocupa de dosar puteti sa solicitati cercetarea de un alt politist. Cred ca mai bine luati un avocat sa va reprezinte, deoarece stie ce sa faca.
Veniti cu alte detalii despre infractiune, nr. zile de ingrijiri medicale,etc

Alte discuții în legătură

Mutare dosar cornel85 cornel85 buna ziua am si eu o intrebare cum pot muta un dosar din botosani in bucuresti pentru ca acolo se tine de dosar la politie si intarzie cu judecata dosarului ... (vezi toată discuția)
Impedicarea accesului la justitie kisso kisso IMPEDICAREA ACCESULUI LA JUSTITIE Imi poate spune cineva ce sa fac in cazul urmatorul: 1. Probleme cu o gasca de huligani,intocmit dosar penal A1: unul ... (vezi toată discuția)
7 dosare penale,judecat i n stare de libertate frank_kvitta frank_kvitta o persoana,este cercetata penal,in sapte dosare penale,pentru 14 infractiuni,enumar cateva: conducere fara permis numere expirate vatamare corporala grava ... (vezi toată discuția)