avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... grile examen UNPIR
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

grile examen UNPIR

Buna ziua,

Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008?
cosmin.maglas@gmail.com

Merci,
Cosmin
Buna ziua! Si eu va rog de asemenea daca se poate sa imi trimiteti grilele de la examen la adresa lacramioara.atomei@mail.com.
Va multumesc anticipat.
Bună ziua,

Dacă sunteți amabilă vă rog să mă ajutați cu grilele și răspunsurile la examenele UNPIR 2014-2016. Mail av.bratumatei@protonmail.com. Mulțumesc anticipat,

bratumatei a scris:

Bună ziua,

Dacă sunteți amabilă vă rog să mă ajutați cu grilele și răspunsurile la examenele UNPIR 2014-2016. Mail av.bratumatei@protonmail.com. Mulțumesc anticipat,

Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
Alina442, utilizator
Buna seara, va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu raspunsurile la examenul Unpir din 2017 sau din 2016. Adresa de email alinapopescu442@yahoo.com. Va multumesc, o seara frumoasa!
Buna seara, va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu grilele și baremul de la examenele Unpir din 2016, 2017. neretvaro@gmail.com
Va multumesc, o seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grile examen unpir cu raspunsuri raluberta raluberta examen unpir 2011. cine doreste grile cu raspunsuri pt examen unpir sa ma contacteze la adresa de e-mail: crisaberta@gmail.com (vezi toată discuția)
Examen unpir - 2016 Felly Felly Buna, as dorii si eu grilele de la examenul de practician in insolventa din anii trecuti. Cine are mi le poate trimite pe adresa de mail: ... (vezi toată discuția)
Grile examen unpir 2011 ovidiu patrascu ovidiu patrascu Buna ziua. Puteti sa ma ajutati cu grilele de raspunsuri pentru examenul UNPIR pe 2011? Sau macar daca aveti ceva din anii anteriori.Adresa mea de mail este; ... (vezi toată discuția)