avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Vreau sa introduc actiunea de partaj si as dori sa stiu cum se va imparti casa daca in urma actiunii de divort minora de 4 ani mi-a fost incredintata?
Cel mai recent răspuns: daria_ramona2006 , utilizator 11:51, 31 Mai 2015
Buna ziua , va rog daca ati putea sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare : in urma unui proces de partaj am castigat o garsoniera cu tot cu bunuri . Intrebarea este : in cele 30 de zile cat are voie fostul sot sa faca contestatie ii pot spune sa elibereze garsoniera deoarece in hotararea actuala scrie ca am castigat-o eu ? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul si copilul jericho jericho Asi dorii o lamurire in ceea ce priveste partajarea bunurilor in cazul in care din casatorie a rezultat un copil. Ce ma intereseaza: ce influenta are asupra ... (vezi toată discuția)
Posibilitate- sulta compensata cu pensia de intretinere savinermia savinermia Exista legal posibilitatea ca,in cazul partajului tatal sa renunte la partea de imobil si sa nu mai plateasca pensie de intretinere minor? -act care se poate ... (vezi toată discuția)
Partaj la divort gabytza07 gabytza07 situatia mea este urmatoarea, in caz de divort as dor sa stiu ce se intampla cu casa in care am stat pe durata casniciei, banii din banca(o suma ... (vezi toată discuția)