avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Vreau sa introduc actiunea de partaj si as dori sa stiu cum se va imparti casa daca in urma actiunii de divort minora de 4 ani mi-a fost incredintata?
Cel mai recent răspuns: daria_ramona2006 , utilizator 11:51, 31 Mai 2015
dar daca avem un credit de nevoi personale luat impreuna acesta cum se va imparti?
Nu se pot da solutii in cazul creditelor contractate de cei doi soti fara studiul actelor respective -situatiile sunt diverse.
Consultati avocat.
1/2 din casa revine fiecaruia chiar daca dvs aveti tutela minorului.
buna ziua , am o intrebare ;am un prieten care e divortat si are dreptul de vizita la baiatul lui in fiecare duminica de la 09.00 la 18.00 , o saptamana in vacanta de iarna , una in vacanta de vara , de ziua lui iar fosta lui sotie nu prea i-l da ;cel putin duminicile il vede foarte rar sau aproape deloc ; mentionez ca baietelul lui nu sta
cu mama ci cu bunicii de pe mama ea locuind la alta adresa ; intrebarea mea este ce ar putea face el ca sa o oblige pe ea sa ii dea baiatul atunci cand are dreptul de vizita si daca ar putea face ceva impotriva ei avand in vedere ca nu ea creste copilul desi ia fost incredintat.
va multumesc!
poate sa-i faca plangere penala mamei pt nerespectarea hotararii jud.
poate cere reincredintarea copilului, trebuie sa dovedeasca ca minorul e crescut de bunici

Alte discuții în legătură

Partajul si copilul jericho jericho Asi dorii o lamurire in ceea ce priveste partajarea bunurilor in cazul in care din casatorie a rezultat un copil. Ce ma intereseaza: ce influenta are asupra ... (vezi toată discuția)
Posibilitate- sulta compensata cu pensia de intretinere savinermia savinermia Exista legal posibilitatea ca,in cazul partajului tatal sa renunte la partea de imobil si sa nu mai plateasca pensie de intretinere minor? -act care se poate ... (vezi toată discuția)
Partaj la divort gabytza07 gabytza07 situatia mea este urmatoarea, in caz de divort as dor sa stiu ce se intampla cu casa in care am stat pe durata casniciei, banii din banca(o suma ... (vezi toată discuția)