avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... DEFINITIVAT 2010
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

DEFINITIVAT 2010

Am deschis acest topic pentru cei care dau examenul de definitivat in noiembrie 2010 si nu stiu la ce sa se astepte...astept ganduri, impresii si sfaturi de la cei care au mai trecut prin acest examen
Cel mai recent răspuns: geo26 , utilizator 09:58, 5 Martie 2011
Scuza ma l am lasat deschis, eu am mers pe anularea deciziei disciplinare .Dupa ce am vazut baremul deja incep sa ma gindesc ca este posibil sa pic tocmai din cauza statutului.Oricum a fot groaznic nu am avut timp fizic efectiv pentru a le rezolva.Ca sa le studiezi si sa mai dai si un raspuns corespunzator ce sa zic 2 ore .............. insuficiente. #-o
unii nici nu s-au chinuit sa rezolve prima speta.

mi-e cam ciuda pt ca am pierdut mult timp cu ea si nici nu e cotata mai mult decat celelalte.

ma irita modalitatea asta de examinare. se vede clar ca scopul lor nu e de a ne evalua cunostintele ci de a ne prinde pe picior gresit. cu cat o speta are mai multe capcane, cu atat se vede lipsa lor de fair play.

in plus, sa fim seriosi, care este rationamentul pt care la intrare dam teorie si la def dam spete? pt ca se presupune ca am facut practica in stagiu. ca si cum, noi in astia doi ani, n-am avut alceva de facut decat sa ne judecam cu baroul. :confused:

Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2010
Paduraru Cristina, Avocat
Si mie imi pare rau ca mi am pierdut timpul cu prima speta asta e acum..........Eu am impresia ca ne imping fortat obligat catre INPPA :(( Da cineva baza civ si proc civ?
pai din cate stiu la INPPA nu te mai primeste in cazul nostru X-(, e un drum lent dar sigur catre ....:)) maine cred ca ne dau 4 spetze si toate numai din legi speciale, asa sa fie de bine, ar fi frumos sa dea o speta in care se impune respingerea unei cereri pe legea 10 pe motiv ca imobilul a fost cumparat sub incidenta nustiu ce decret din perioada comunista care interzicea instrainarea :)).
mda. eu dau civil si procedura. venisem acasa cu gandul sa recapitulez. dupa ce am vazut baremul ... nu mai am chef sa ma stresez

Alte discuții în legătură

Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)
Definitivare sesiunea noiembrie 2009 Vasile Alexandru Vasile Alexandru ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat? rezultate, pareri, opinii............. am inteles ca a fost draconic de aceasta data... nu m-ar mira sa ... (vezi toată discuția)
Inppa ContSters1221 ContSters1221 Am cautat pe acest forum si nu am gasit informatii utile despre Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor. Am incercat si pe situl lor, ... (vezi toată discuția)