Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Oricum, ati inceput sa ne rugati pentru un sfat si, pentru ca nu v-a placut, ne injurati si ne spuneti incapabili! Sa va fie rusine!
De asemenea, investitia pe care am facut-o trebuie taxata conform legislatiei in vigoare atunci cand am facut-o.
Iar posting-ul urmator este stupefiant : nu este de vina cumparatorul, nici statul care a schimbat legea, ci vanzatorul - omul din mijloc - care NU S-A GANDIT ca statul va schimba legea !!!
Incredibil, ce tampiti vanzatorii astia, sa nu apeleze la clarvazatori !
vladalx a scris:
De asemenea, investitia pe care am facut-o trebuie taxata conform legislatiei in vigoare atunci cand am facut-o.
EXACT! Numai ca investitia o faceti la momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare.
Iar posting-ul urmator este stupefiant : nu este de vina cumparatorul, nici statul care a schimbat legea, ci vanzatorul - omul din mijloc - care NU S-A GANDIT ca statul va schimba legea !!!
Care nu s-a gandit cum sa-si faca afacerea de fapt si au crezut ca le stiu ei pe toate.
Incredibil, ce tampiti vanzatorii astia, sa nu apeleze la clarvazatori !
Nu clarvazatori, ci pur si simplu oameni care se pricep. Ei v-ar fi spus ca e mai profitabil si mai sigur sa faceti investitia printr-un SRL, si atunci nu ati fi avut aceasta problema