avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau schimbare de nume
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau schimbare de nume

Vreau si eu sa schimb numele baietelului meu de numai 4 ani in urma divortului ,dar acesta nu este de acord dar nici nu se intereseaza de copil cum sa fac?:(:(:(
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 17:14, 5 Noiembrie 2010
Ba se poate sa nu se poata.....din pacate, chiar daca va casatoriti.
Doar daca viitorul sot il adopta pe copil ar putea interveni schimbarea de nume. Dar pentru adoptie trebuie acordul tatalui biologic( in felul acesta "scapa" si de pensia alimentara);)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa trec copilul pe numele meu zeus29 zeus29 Sotia mea are un copil cu un alt barbat,si eu as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a-l trece pe numele meu.( tin sa precizez ca copilul nu a beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii restrictioneaza dreptul de a calatori in strainatate? WhiteRose1 WhiteRose1 Buna ziua. As dori sa stiu cum se procedeaza in cazul in care voi avea un copil in afara casatoriei si doresc sa preia numele meu de familie, de comun acord cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume adryblondy adryblondy am fost casatorita si am hotarat sa puratm ambii soti numele meu de familie.Am nascut un baietel care a luat si el numele meu de familie, apoi am divortat , ... (vezi toată discuția)