avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit concediu sarcina si lehuzie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit concediu sarcina si lehuzie

Pentru luna iunie a anului curent, indemnizatia pentru concediul de sarcina si lehuzie se impoziteaza? In baza carei prevederi? A survenit vreo modificare in acest sens incepand cu luna iulie?
Cel mai recent răspuns: a29stefan , utilizator 12:36, 22 Octombrie 2010
De fapt, explicatia a fost ca in macheta primita de la CJASS pe luna iunie era bifata impozitarea sumei cuvenite. Se stie ca afost o eroare, dar declaratiile sunt depuse... etc. Iar din iulie s-a facut corectia. Adica, razboiul trebuie mutat la CJASS. Luna respectiva este luata in calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului, afectand cuantumul acesteia in urmatorii 2 ani. Fiind vorba de cativa zeci de lei lunar mai putin, mi s-a sugerat ca nu merita toata tevatura si ca patria ii va fi mamicii recunoscatoare. Inca odata, multumiri pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu prenatal ramona75 ramona75 Buna ziua! Sunt insarcinata si din 23 martie am intrat in concediu prenatal. Pe fluturas apare impozitata si suma aferenta celor 7 zile in care am fost in ... (vezi toată discuția)
Concediul medical se impoziteaza? elig elig Concediul medical, Prenatalul si Postnatalul se imPoziteaza? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil pana la 2 ani VALI_H VALI_H Imi puteti spune care este modalitatea de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului, pana la 2 ani? Multumesc (vezi toată discuția)