avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor pentru caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor pentru caldura

Buna ziua,

Daca sunt studenta,am viza de flotant beneficiez de subventie la caldura?Mentionez ca stau in apartamentul unei matuse,singura si fiind matusa nu platesc chirie,nici nu am contract cu ea.Platesc doar cheluielile lunare,asa ne-am inteles.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: catalina-elena , utilizator 10:10, 22 Noiembrie 2010
Da,probabil ca asta vor...o sa vorbesc azi cu matusa mea,poate mergem sa faca declaratie daca asa au cerut..Dar mi-e ca dau si bani la notar,duc declaratie si nici nu o sa primesc subventie:|.Cat ajunge o astfel de declaratie de facut la notar?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant adrianacojocaru84 adrianacojocaru84 buna ziua ,Ma numesc cojocaru adriana din craiova, sunt casatorita si avem un copil de 3 ani,cu toti stam cu chirie intr-un apartament cu 2 camere.dar nu avem ... (vezi toată discuția)
Procura pentru obtinere subventie caldura maddallina_ maddallina_ buna ziua, stau in apartamentul unei rude care pleaca saptamana aceasta. Ma intereseaza ce fel de procura ar putea lasa mamei sale pentru a-mi face viza de ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura chirias maddallina_ maddallina_ buna ziua, am un prieten de familie care pleaca pentru cativa ani in strainatate si imi lasa apartamentul in grija ca sa imi termin studiile. Intrebarea me ... (vezi toată discuția)