bugetar a scris:
Dvs. ati dat concurs pe postul de contabil sef...argumentati cu actele va rog in instanta, semnati toate actele contabile si va asumati raspunderea pt ele.....prin urmare trebuie sa fiti retribuiti pentru asta(conf. codului muncii orice munca se retribuie).
Va rog sa va pregatiti si asemenea aparare....duce-ti toate copiile dupa concurs, dupa decizia de numire, dupa CIM semnat de ambele parti.....ori un CIM semnat trebuie onorat, este obligatia institutiei sa onoreze orice contract....fie el si incorect conform "onor curte"....
Da, contestatia mea are 10 pagini + anexe, incepand cu anuntul pentru concurs in care se specifica faptul ca postul este de contabil-sef, procesul verbal al ISJ incheiat in urma examenului unde spune ca postul este contabil-sef (economist), statele de functii si de personal ale ISJ unde scrie contabil-sef (economist) si dupa schimbarea denumirii functiei scrie administrator financiar (contabil-sef), hotararea comisiei paritare a ISJ unde scoala este incadrata la categoria I si se atribuie contabilului-sef functia de conducere in cuantum de 30 %, deciziii, etc, cred ca am destule argumente pe care le-am prezentat dar de care nu tin seama cei de la curte, mi-au spus ca nu iau in seama nimic din ce i-am prezentat; ca noi nu stim decat sa ascultam de ISJ si nu sa citim in lege, practic asa ne-au si scris "au acordat ilegal indemniz conducere admin financiar din cauza necunoasterii si interpretarii eronate a legii". Probabil in instanta o sa se decida cine interpreteaza eronat legile... sper