avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 romani de Onoare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 romani de Onoare

In martie am fost victima unei agresiuni in holul blocului, agresiune filmata pe camerele de supraveghere din holul blocului. La acest trist moment de 4 minute au asistat, fara sa faca sau sa zica nimic doi vecini ai mei. A venit ofiterul de politie sa-i audieze si acestia au negat ca au vazut ceva, ca au auzit ca m-a injurat acel vecin (e un interlop), ca ei nu se baga si din astea.
Insa... pe inregistrarea video se vede ca m-a blocat in lift impiedicindu-ma sa ies, ca a fost agresiv in limbaj, gesturi si mimica, ca vecinii cei doi au asistat fara sa faca sau sa zica nimic.
Ce pot sa fac ca sa fie pedepsit totusi acest individ? Lipsa de pedeapsa a dus la aceste actiuni ale sale. Inregistrarea video arata ca eu spun adevarul, nu martorii care rusine sa le fie sunt niste lasi.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 05:05, 8 Noiembrie 2010
Da, nu isi mai aduc aminte, e deja clasica formularea...Si daca li se va pune in fata proba video, nici atunci nu-si vor aminti, vor nega ce se vede??
In ce tara traim....Ce era asa de greu sa spuna, da, domle, am vazut si auzit cind individul a insultat-o, agresat-o samd pe doamna X?! Ei nu se gindesc acum ca pot fi acuzati de marturie falsa?
Of, of, of.
O zi buna!
Este surprinzatoare incadrarea facuta de dvs in titlul topicului ,strict la adresa numai a celor 2 vecini,in conditiile in care sustineti ca reprezentantii asociatiei,recunosc situatia care dainuie de mai mult timp,sunt de acord ca se incalca regulamentul intern al asociatiei,dar ...nu se implica efectiv si concret in sustinerea dvs cu scopul restabilirii unui climat amiabil in condomuniu
Asociatia ar putea interveni sa faca ceva cu infractorul, e in legea 230 asa ceva?
Ar fi bine insa nu vad asta sa se intample pentru ca poporul roman e format in procent de 99% din personaje ca cei 3 vecini de-ai mei.
Cine sa miste ceva in Romania?
Eu care ma bat cu morile de vint?
Daca pe inregistrarea video se poate identifica agresorul,constituie un mijloc de proba.Nu se vad si martori care au asistat?trebuie incercat,si pusi in fata probelor video.Grad de pericol social excista,din puctul meu de vedere,deoarece actiunea sa repetat.totusi,nu cred ca procurorul va considera astfel.
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2010
frank_kvitta, utilizator
Dana Marin a scris:

pe inregistrarea video se vede ca m-a blocat in lift impiedicindu-ma sa ies, ca a fost agresiv in limbaj, gesturi si mimica, ca vecinii cei doi au asistat fara sa faca sau sa zica nimic

Daca inregistrarea nu este si audio, faceti in van eforturi sa demolati declaratiile a doi martori plus a "interlopului". Si care este agresiunea, presupun ca pe video se vede o discutie aprinsa si atat?

Alte discuții în legătură

Marturia falsa Costica33 Costica33 Buna ziua, Impreuna cu un vecin am fost martor la agresarea, insultarea, amenintarea unei vecine, in holul blocului, in luna februarie 2010. Scena a fost ... (vezi toată discuția)
Proba video interlop Costica33 Costica33 Buna ziua, Am un conflict cu un vecin interlop si eu niciodata nu am probe pentru ca stie cind si cum sa actioneze, cind ma vede singur si se bazeaza si pe ... (vezi toată discuția)
Cum ancheteaza politia victimele interlopilor Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Un interlop vecin cu mine mi-a pus o pisica moarta la usa, m-a lovit in lift si m-a amenintat acum un an, in 5 octombrie ac m-a lovit cu ... (vezi toată discuția)