@"eumarian"
Cred ca este mai usor de facut supozitii,atata timp cat user-ul nu raspunde la intrebari care ar putea-o ajuta.
De fapt aceasta a ridicat o problema,fara a da in totalitate amanuntele care ar fi putut sa o ajute in mod real,prin prisma sfaturilor pe care le-ar fi primit
Nu inteleg de ce, tipic romaneste, acest subiect trebuie sa se transforme prin ultimele posturi in acuzatii la adresa mea.
eumarian - va rog luati in calcul ce spun eu in acest subiect, nu interpretati alte posturi ca ar fi cu acest subiect. Se vede din cum puneti problema ca sunteti partinitor. Eu nu am venit aici sa gasesc solutii pentru martorii mincinosi ci pentru mine, ok? Orice as spune, vad ca dvs. sunteti de cealalta parte a baricadei. Unde am acuzat eu politistii de complicitate?!!! Care este logica in faptul ca "daca martorii nu se misca" asta le confirma marturia???? Ce ar fi trebuit sa faca ei in caz ca erau doritori sa ajute? In caz ca nu erau doi lasi si doi mincinosi amindoi? I-am intrebat dupa acest moment de ce nu au intervenit si daca tot nu au intervenit sa spuna sau sa faca ceva de ce au mai stat atitea minute ca la spectacol. Au raspuns ca au stat sa ma apere in caz ca ma lovea. #-o Da, da, da. Apoi, cind i-am anuntat ca vor fi chemati ca martori au tipat ca ei nu vin, ca nu se baga (asta au scris si in declaratii). S-au bagat de cind au stat, voluntar, sa vada cum o femeie e facuta de doi bani.
R.gabi - la care intrebari nu am raspuns?! Eu nu stau in continuu pe internet. Pe care amanunte nu le-am specificat? Nu am avut nevoie de ingrijire medicala. M-a prins de haine si m-a izbit de peretii liftului impiedicind-ma sa ies din lift pret de citeva minute. Agresiunea nu e intotdeauna insotita de spitalizare si tot asa e incadrata in condul penal, dupa cite stiu eu. Astept cu interes acele sfaturi ale dvs, acum ca am dat amanuntele solicitate.
pentru domnul avocat omucuciocanu: Plingerea a fost facuta pentru savarsirea infractiunii de agresiune fizica, insulta, amenintare, defaimare in public, art. 180 lovirea si alte violente, art. 206 calomnia, lipsirea de libertate in mod ilegal.
Poate imi scrie cineva si despre cine stabileste si cum daca fapta va fi pedepsita, ce sanse am sa demonstrez ca martorii mint cu nerusinare si imi ataca interesele mele. Acest interlop murdar, inainte de aceasta agresiune, mi-a pus o pisica moarta pe presul de la usa mea. Va dati seama ca nu se va opri, daca nu va primi nici o pedeapsa niciodata. Sunt legile atit de strimbe, procedurile atit de rele incit sa nu se permita pedeapsa pentru un asemenea individ?
Multumesc.
Dana Marin a scris:
Poate imi scrie cineva si despre cine stabileste si cum daca fapta va fi pedepsita, ce sanse am sa demonstrez ca martorii mint cu nerusinare si imi ataca interesele mele.
Organele responsabile in cercetare vor corobora plangerea,cu probele administrate ,urmand ca in final sa dispuna incadrarea faptei si daca aspectele sesizate pot fi apreciate sub incidenta disp art 10 b din Codul de procedura penala
Politia sau procuratura va stabili? Ambele stabilesc sau conteaza doar ce spune politistul care cerceteaza?
Inca o data, cum pot dovedi ca martorii mint? Pentru ca mint. Cu nerusinare.
Multumesc.
Organul de urmarire penala..politistul..inainteaza dosarul la procuror cu o propunere,de incepere sau neincepere a urmaririi penale.De aici ,pocuroruil analizand dosarul,da sulutia,in functie de compozitia dosarului.
Poate da Nup,Sup..art 10 b cpp,si o amenda admnistrativa,sau daca sunt destule probe la dosar,sa formeze rechizitoriul sa inainteze dossarul instantei.
Pai daca pe proba video,se vede clar ca aveti o dicutie aprinsa cu interlopul,si ca acesta nu va lasa sa iesiti din lift,gesturi agresive etc,iar mai incolo se vad martorii cum stau ca doua legume,iar ei au mintit ca nu au vazut nimic,e simplu.
Politia care se ocupa de audierea martorilor,trebuie sa aiba aptitudini de psihologie,si sa isi dea seama ca martorii ascund cevas
Ca mai sunt si romani,din aia care fac tara de rusine in toata lumea,pe forum,nu e de mirare.Ei in loc sa ajute userul,care are nevoie disperata de ajutor,mai rapid incearca sa ii gasesca un nod in papura,si sa dovedeasca ca mai mut de atat nui poate.Incercati sa ignorati astfel de personaje inutile.
A-ti formualt corect plangerea.Tousi,trebuia sa mergeti la legis,va v-ar fi ajutat.Poate ceva vanatai au fost.