avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1423 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală A murit poetul ADRIAN PAUNESCU
Discuție deschisă în Cultură generală

A murit poetul ADRIAN PAUNESCU

Incepand de astazi Flacara poeziei lui ADRIAN PAUNESCU nu mai palpaie, dar ne va lumina neincetat. Odihna vesnica neobositului poet!
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2010
rosu gheorghe, utilizator
Este revoltator ce s-a intamplat astazi la POSTUL NATIONAL DE TELEVIZIUNE,o mai mare bataie de joc nu am vazut.
Sa il numesti mediocru pe Adrian Paunescu,mi se pare incredibil si greu de acceptat.Sa vina un ...sa spuna ca a-l depune la Ateneul Roman e prea mult,dar doamna blonda din guvern sa bea sampanie acolo este normal?
Macar de bun simt puteau sa spuna "De morti numai de bine" macar in ziua inmormantarii.
Eu sunt hotarata prin orice mijloace sa nu mai finantez acest post de televiziune pentru ca nu mai pot inghiti mediocritatea lor.
Astept idei de la colegi..cum as putea sa fac asta legal.
Ma simt onorata ca am fost contemporana cu Adrian Paunescu!
Ultima modificare: Duminică, 7 Noiembrie 2010
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Cred ca va trebui sa fiti cel putin la fel de revoltata, daca nu mai mult, atunci cand acei care zilele acestea din urma s-au dat "in barci" pe la televiziuni, care mai de care......, il vor uita dupa 2-3 zile, intrandu-si in "pielea" de toate zilele!

N-ar fi mai bine sa fim ponderati atat atunci cand laudam intr-o betie de cuvinte, ca sa umplem spatiul si timpul de emisie, ca si atunci cand ar fi cazul sa facem ceva concret pentru amintirea celor disparuti in loc de a-i uita?
Imi pare rau ca trebuie sa deranjez un moment atat de trist,o pierdere mare pentru cultura noastra,in general si pentru literatura romana ,in special,dar mai revoltatoare mi s-a parut,atitudinea unui fost "bard",actual clovn politic,care a monopolizat adunarea de doliu,tranformand-o in discurs politic de proasta calitate ,cu iz electoral.
Individul acesta a facut totul sa apara in fata camerelor de luat vederi,dand la o parte pe ceilalti paricipanti,jucand un teatru penibil,asa cum a ajuns si el pentru politica romaneasca.
Mare pacat si cred eu,o ofensa adusa memoriei lui Adrian Paunescu,care de fapt era cel care a fost dus pe ultimul drum.
r.gabi a scris:

Imi pare rau ca trebuie sa deranjez un moment atat de trist,o pierdere mare pentru cultura noastra,in general si pentru literatura romana ,in special,dar mai revoltatoare mi s-a parut,atitudinea unui fost "bard",actual clovn politic,care a monopolizat adunarea de doliu,tranformand-o in discurs politic de proasta calitate ,cu iz electoral.
Individul acesta a facut totul sa apara in fata camerelor de luat vederi,dand la o parte pe ceilalti paricipanti,jucand un teatru penibil,asa cum a ajuns si el pentru politica romaneasca.
Mare pacat si cred eu,o ofensa adusa memoriei lui Adrian Paunescu,care de fapt era cel care a fost dus pe ultimul drum.

Nu poti sa-i ceri omului ce n-are! Sunt perfect de acord cu @r.gabi.
Respectand proportiile, precum spunea Eminescu:
Or sa vie pe-a ta urma in convoi de-nmormantare
Splendid ca o ironie cu priviri nepasatoare
Iar deasupra tuturora va vorbi vreun mititel,
Nu slavindu-te pe tine... lustruindu-se pe el

Alte discuții în legătură

Mars de adio-de adrian paunescu rodica_post rodica_post MARS DE ADIO La munca, derbedei, ca trece anul Si vin ailalti si-o sa va ia ciolanul. Scuipati-va-ntre voi cum se cuvine Si-apoi convingeti-va ca e bine. ... (vezi toată discuția)
Poezii care ne-au mangaiat sufletul de-a lungul timpului... Andreea-Ionescu Andreea-Ionescu Am deschis acest topic din dorinta de a se posta aici poezii care v-au marcat in evolutia Dvs. ca personalitate. In spatele fiecarei poezii, poem, exista o ... (vezi toată discuția)
Poezie_strofa creatie proprie pirvucristian pirvucristian M-am nascut, cand cerul plangea cu stele, si LUNA mi-a dat printre ele, primul SARUT. (vezi toată discuția)