avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Somatie de plata - proba cu martori
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Somatie de plata - proba cu martori

Parata vrea sa dovedeasca cu martori ca a platit facturile emise de reclamanta. Facturile in cauza au fost emise in perioada iulie 2009 - aprilie 2010 si sunt in numar de peste 300. Este greu de crezut ca martorii propusi de parata(salariatii care au receptionat marfa) isi vor aminti ca factura X a fost platita in data Y. Instanta poate admite proba cu martori ?
Imi puteti spune cemotive sa invoc pentru a cere respingerea probei cu martori?
Multmesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Banioti , Avocat 20:58, 10 Noiembrie 2010
nu - va respinge administrarea probei testimoniale cu unul sau doi martori...iar pe fondul somatiei - va aprecia daca sustinerile debitorului sunt juste sau nu - respectiv daca aspecte contestate sunt judicioase sau nu -- MULT SUCCES ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Excepþii de procedurã delotilia delotilia Bună ziua. Trebuie să formulez excepţiile de procedură într-o întâmpinare intr-un proces în care societatea mea comercială figurează ca pârât ... (vezi toată discuția)
Refuz beneficiar plata factura emisa si cu scadenta depasita Nico_z Nico_z Buna ziua! Am un contract de prestari servicii intre firma la care sunt administrator si o alta firma x. Am emis facturi in baza contractului si a situatiilor ... (vezi toată discuția)