Buna ziua!
Avem un ap. cu 2 camere de vanzare. Am facut o promisiune de vanzare-cumparare in fata a doi martori. Cel care a vrut sa-l cumpere a renuntat din cauza ca banca i-a respins dosarul de credit.Acum el cere banii cu titlu de avans(1000 de euro)inapoi.,desi contractul prevede ca pierde avansul daca renunta la apartament.Data pana la care ar trebui sa ne plateasca apartamentul este 10 martie 2008.
Ne-a amenintat ca ne blocheaza vanzarea apartamentului daca nu ii dam avansul inapoi..Poate face asta legal?
Inca o intrebare: cum pot dovedi ca eu vreau sa-i vand lui apartamentul dar el refuza sa-l cumpere?(daca dupa expirarea termenului de 10 martie el ma da in judecata ca EU nu am vrut sa-i vand apartamentul?
Interdictia de vanzare la notarea litigiului nu se poate sterge prin procesul-verbal de care v-am spus. prin acela se poate sterge notarea antecontractului.
Luati-va un avocat daca vreti s aterminati mai repede si bine.
Mai aveti alte oferte de vanzare?
Daca nu e notat antecontractul, puteti vinde pe 10 sau 11!!!
:D Sau promiteti din nou, altuia! Si notati antecontractul nou in Cf si astfel va avea prioritate fata de cel vechi, si daca ar fi vrut sa vina la notar!!!
Antecontract
NagyCsZs
Traiesc in strainatate, dar m-am nascut in Romania. Cu surorile mele am mostenit un imobil nediviziat, si avem cote ideale separate pe care am vrut sa vandem ... (vezi toată discuția)