avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA registru inventar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA registru inventar

Sunt PFA [traducator autorizat] si am inteles ca trebuie sa tin un registru inventar. Poate cineva, va rog, sa ma ajute la completarea lui? Eu nu inteleg mai nimic... Am sa zicem un computer si o imprimanta luate anul trecut. Le trec iarasi in registru si anul acesta? La aceeasi valoare? Daca nu la aceeasi valoare, atunci cum stabilesc eu noua lor valoare? Si daca o imprimanta s-a stricat si nu mai pot sa o repar, cum o trec? Dar telefonul mobil se trece?

Sper sa ma puteti ajuta cat de cat... multumesc
Cel mai recent răspuns: Bravos , utilizator 21:46, 26 Iulie 2011
Multumesc frumos Gabrielle....Foarte util raspunsul,il apreciez..... articolele enuntate au legatura unul cu altul.Ms mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa Lavinika Lavinika Va rog, daca poate sa-mi zica cineva cum se procedeaza in contabilitatea PFA-urilor in urm. caz: ( eu lucrez pt un CIM dar este la fel ca si la pfa, nu?) - pt ... (vezi toată discuția)
Completare registru inventar ana suciu ana suciu Sunt invatatoare (Meditator) si nu stiu ce trebuie sa complectezi in Registrul Inventar? Eu emit chitanta pentru suma incasata o trec in Registrul-jurnal de ... (vezi toată discuția)
Clarificare ordin 1040 / 2004 eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Sunt pfa neplătitor de TVA. Am citit cît am putut de atent ordinul 1040 în legătură cu contabilitatea în partidă simplă, dar unele ... (vezi toată discuția)