avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... \"apa de ploaie\"
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

"apa de ploaie"

Bun gasit si scz daca nu am postat acest subiect "unde trebuie" .As dori sa va intreb daca astazi 17 Noiembrie 2010 exista o lege care reglementeaza plata "apei de ploaie"ca persoana fizica....dar ca persoana juritica? Mentionez ca la asociatia de care apartin,a venit factura cu plata "apei de ploaie". Chiar daca nu cunosc toti termenii de exprimare din domeniu,sper ca cei abilitati sa inteleaga continutul acestui mesaj.#-o
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 23:51, 26 Noiembrie 2010
@gratiela

Uitati-va aici [ link extern ] /


E o inventie sa mai fure bani de la oameni.Puteau sa spuna de la inceput ca petul apei este atat si asta era pretul final care includea si canalizarea si tot.

Cam scumpa apa la IASI [ link extern ]
dar si mai scumpa vad ca e la prahova dupa cum spune @doina_manuel... mai sus 15.11+tva=18.73.
Dar la voi ce apa curge fratilor la robinet?
Dupa pret ar trebui sa fie cea mai buna din lume
QLARIVIA [ link extern ] /


Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2010
w_v_w_v, utilizator
La Prahova factura arata asa.
Utilizatoare nu ne spune si cati mc sunt in acea factura, ceea ce duce la confuzia ca acela ar fi pretul pe mc.
Am editat -completat mesajul meu de mai sus.
Cam 5-6 mc...
Cum or fi stabilit ca ploua 5 mc pe luna....este imens!
Pai nu, 5 mc ati consumat dv. iar apa meteo e o suma fixa sau ceva procentual, fara importanta.
Dv. trebuie sa aveti grija la consumul de baza, ca "apa de ploaie" chiar ca are o importanta absolut neglijabila in economia facturii.
Observ ca la Prahova canalizarea e 10% din valoarea apei. La Mures e 100% chiar si pentru apa calda (de parca ne-ar reincalzi apa pentru evacuare). In plus, apa meteorica e platita de fiecare apartament in parte (ex: P+8) pentru suprafata sa. Ori, 9 x 50 nu e egala cu suprafata ocupata de bloc. Sint acestea venituri suplimentare pentru Asociatie, sau nu? X-(

Alte discuții în legătură

Apa rece - pret / mc nicu1961 nicu1961 de ce variaza luna de luna pretul afisat la intretinere pt 1 mc de apa rece? care este pretul corect al 1mc apa rece azi 20.10.2010 ,inclusiv apa menajera ... (vezi toată discuția)
Calcul pret corectat canal+epurare iulianaraU iulianaraU Buna ziua, Efectuez o expertiza contabila judiciara si am nevoie de niste informatii despre cum se calculeaza pretul corectat la canal+epurare. Se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Interpretarea unor articole dintr-un contract ce urmeaza a fi incheiat cu un furnizor de apa petitemichele petitemichele Buna seara, Am gasit un model de contract pe care urmeaza sa-l incheiem si noi ,pe asociatie ,cu furnizorul serviciului de alimentare cu apa si ... (vezi toată discuția)