avm a scris:
Andrea, deduc cai citit emailurile pe care ti le-am trimis.
Exista posibilitatea legala sa te transferi din functia de procuror in cea de judecator.Daca nu esti in sitem si nu te zbati pt drepturile tale dupa ce ai luat o nota buna invatand atatia ani crezi ca CSM va avea prouneri si solutii pt ocuparea posturilor vacante?
Spre norocul meu, m-am apucat de invatat abia anul trecut si mai serios incepand cu lunile aprilie-mai. Prima data am dat la INM unde am picat cu 68 de puncte. Ulterior l-am dat pe cel din noiembrie. Insa nici nu vreau ca sirul esecurilor sa continue. Eu, personal pot sa spun ca nici acum nu mi-am revenit dupa examenul din noiembrie. Nu vreau sa ma pun in pielea celor care au dat poate de mai multe ori. Este groaznic cand vezi ca a trecut timpul, ai sacrificat totul in jurul tau si pentru ce? Pentru nimic. Copiii cresc si nici macar nu te poti bucura de cea mai frumoasa perioada din viata lor pt ca esti prins in acest cerc care nu te lasa sa iesi. Parca nu poti sa renunti la efortul pe care care l-ai depus pana acum. Imi pare foarte rau ca nu m-am inscris la examenul din ianuarie, pentru ca teoretic, poate aveam sanse insa, gandind la rece, imi dau seama ca imi era aproape imposibil sa ma mut la Bucuresti si sa car familia dupa mine. La mine nu se punea problema de a-i lasa acasa si sa fac naveta pentru ca sunt prea mici copiii pentru a sta departe de mama. Va spun aceste lucruri pentru ca, in ultimul ceas cu acest memoriu, am putine dubii cu punctul II. Si asta pentru ca mi se pare ca nu ar putea fi sustinute impreuna. Poate ma insel pe moment.. Sau unul ar trebui solicitat in subsidiar fata de celalalt. Nu stiu. Si spun acum ca nu stiu pentru ca inteleg sustinerile si suferintele fiecaruia. Dar oricum pana diseara vom lamuri toate aceste aspecte.