Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
P.S. M-am inscris la examenul pentru INM din ianuarie dar sincer ma rog la Dumnezeu sa iau o nota onorabila deoarece nu mi-a trecut supararea si nu am randamentul normal! Daca iau 5 sa zic merci! Poate ar trebui sa renunt sau poate nu sau poate doar asa voi observa ca mai trebuie sa muncesc pentru a lua nota 8 la examenul direct pe post! Anul asta este anul meu ! Trebuie sa iau acest examen fiindca in prezent e singurul lucru care pe care l-as face cu multa pasiune!
ok. Vom trimite varianta cu 2 capete. Diseara o finalizez si o voi trimite pe adresele de mail la cei de la care am adresa. A doua varianta va fi cu suplimentarea posturilor, avand in vedere cele 32 locuri de la INM, PENTRU CEI CU NOTE SUB 7, 45. .
medex ARE DREPTATE.Cu totii castigam cateceva daca lasam memoriul asa cum am stabilit de la inceput ca il concepem, adica pe 2 capete.Daca suntem mai multi cu aceleasi solicitari intr-un singur memoriu avem sanse mai mari de admitere decat daca am depune ,,100" de memorii separate, pe care sincer, nimeni nu le baga inseama.Uitati-va pe site CSM unde memoriile separate care privesc aceeasi problema sunt respinse pe banda rulanta in comparatie cu memoriile colective a celor de la INM de pilda, care au mai multe solicitari,pe puncte si le sunt admise.Luni trebuie depus memoriul cu cele 2 capete de cerere!!!!
ANDREEA, TI-AM TRIMIS ACU VREO 10 MINUTE UN EMAIL.
Felicitari pt initiativa ta cu memoriu si multumiri tuturor celor care l-au sustinut.Sa fie intr-un ceas bun!