Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
Si eu cred ca trebuie trimis memoriul luni, sa nu mai intarziem, ca ne diminuam sansele de reusita. Daca cei de la CSM vor sa organizeze un nou concurs sau sa suplimenteze locurile, o vor face, indiferent de numarul semnatarilor, mai ales ca sutem deja 17 si poate mai apar si altii pana deseara.
Andreea, citeste emailurile pe care le-ai primit in legatura cu forma definitiva a memoriului.Corecteaza greselile strecurate care ti-au fost sesizate.La ora asta ai motivarea finala a memoriului. Luni il trimiti.Nu trebuie sa treaca mult timp de la sustinerea examenului si pana la analizarea memoriului.
buna, Andreea ti-am trimis si eu datele pt semnarea petitiei dar, eu personal nu sustin decat organizarea unui nou examen in prima jumatate a anului 2011 nu si schimbarea regulamentului de examen. Cred ca ar tr. sa stim cu totii ce dorim sa devenim -procurori sau judecatori- inainte de a promova examenul.
Ca atare eu nu sustin schimbarea regulamentului, nu ma deranjeaza ca el sa fie modificat pt. ca sincer am picat cu 10 sutimi si ma pregatesc intens pentru a intra cu o nota cat mai buna necesara repartitiei, dar nici nu vreau ca principalul scop al acestei petitii sa nu fie atins. Cred ca am avea sanse mai mari daca solicitarea noastra s-ar rezuma numai la organizarea unui examen si nu si la schimbarea regulamentului. Situatia este clara-se scot la concurs posturi de procuror si posturi de judecator nu locuri.
Pe noi ne intereseaza organizarea unui nou examen cat mai curand posibil, in principiu, si nu schimbarea regulamentului, ar dura prea mult, pe cand decizia cu privire la organizarea unui nou examen poate fi luata mult mai usor. Asa ca va rog sa nu cadem in capcana unor colegi de pe forum, cine doreste schimbarea regulamentului sa o solicite separat si sa fie samnata aceasta da cine doreste.
NU S-A CERUT IN MEMORIU SCHIMBAREA REGULAMENTULU I!!!!!
Plenul se pronunta separat pe fiecare capat de cerere formulat.In aceste conditii nu vad de ce te deranjeaza ca am solicitat, dispinct si o suplimentare de posturi in conditiile in care am putut invoca un precedent din anul 2008.