avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
In plus de aceasta, Posta Romana nu asigura si dovada trimiterii, a continutului, pe cand faxul reda fidel intreg continutul, chiar daca are mai multe pagini.
Am trimis scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Din cate stiu ajunge mai repede.
Daca ai trimis deja, atunci sa fie intr/un ceas bun. Oricum, multumesc de initiativa si ca te/ai ocupat de tot.
Salutare tuturor ! N-am mai intrat de mult pe forum si am pierdut ocazia de a ma alatura voua in semnarea acelui memoriu :(#-o. Oricum, va doresc multa bafta !
In alta ordine de idei, am inceput si eu sa iau tot mai mult in calcul varianta INM-ului, pentru ca mi-ar da de departe f. multa incredere in mine. La momentul asta, presupunand ca as reusi la concursul organizat direct pe post, nu cred ca as face fata provocarilor pe care le presupune functia de magistrat cu experienta pe care o am si cateva saptamani de pregatire dupa.
E drept ca nu am gasit inca solutia pentru cei doi copii mici pe care ar trebui sa-i las acasa, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca as lipsi familia de unul din cele doua venituri care intra acum in casa, asta in cazul fericit in care bursa de auditor mi-ar ajunge pt a ma intretine in Bucuresti si nu ar trebui sa mai apelez si la sprijinul celor de acasa. Sunt din Iasi si distanta e foarte mare...
Ar mai ramane posibilitatea de a ne muta cu totii in capitala, ceea ce ar fi, clar, o schimbare f mare.
Cred totusi ca s-ar merita, in fond si pentru copiii mei as face asta si poate, cine stie, tot raul spre bine si stiti cum se mai spune: schimbi locul, schimbi norocul !
In orice caz, ma tenteaza tot mai mult, mai ales ca citeam din cele postate de colegii INM-isti ca media de varsta la INM e mai mare decat s-ar crede, pentru ca nu de putin eori m-am gandit si eu ca e prea tarziu sa ma apuc din nou de scoala la 35 de ani alaturi de cei de 22 !
Multumim Andreea! Spor la invatat tuturor si multa bafta! Dumnezeu sa ne ajute!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)