avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Liniște mare! Pâna una alta nu vreti sa ne facem un plan si sa ne imaginam ca inainte cu doua saptamâni de Paste, adica in aprilie se da examen? Fiecare din noi sa gaseasca pana la o anumita data (pe care o stabilim tot noi) cate o grila desteapta si sa o expunem si dam asa on-line un examen pe aici? Jocul ar fi ca la data stabilita sa avem o grila formata din 70 de intrebari asemanatoare cu cele date la examen! Intrebarile le copiem din carti, tratate unde avem si raspunsurile pentru a putea sa raspundem la contestatiile noastre.
Odata stabilita data ne apucam serios pe invatat ca sa luam examenul de aici!
Ce ziceti? Pana la inceputul lunii februarie stabilim si membrii care vor gasi intrebarile si cate intrebari de fiecare membru care sa fie afisate simultan la o anumita data si o anumita ora stabilita de comun acord! Ce ziceti?:D
MedEx a scris:

Liniște mare! Pâna una alta nu vreti sa ne facem un plan si sa ne imaginam ca inainte cu doua saptamâni de Paste, adica in aprilie se da examen? Fiecare din noi sa gaseasca pana la o anumita data (pe care o stabilim tot noi) cate o grila desteapta si sa o expunem si dam asa on-line un examen pe aici? Jocul ar fi ca la data stabilita sa avem o grila formata din 70 de intrebari asemanatoare cu cele date la examen! Intrebarile le copiem din carti, tratate unde avem si raspunsurile pentru a putea sa raspundem la contestatiile noastre.
Odata stabilita data ne apucam serios pe invatat ca sa luam examenul de aici!
Ce ziceti? Pana la inceputul lunii februarie stabilim si membrii care vor gasi intrebarile si cate intrebari de fiecare membru care sa fie afisate simultan la o anumita data si o anumita ora stabilita de comun acord! Ce ziceti?:D
mi se pare o idee super.
Eu intru in joc. Imi place ca nu ne lasam, fie ca se da examen, fie ca nu, noi oricum dam examen in primavara asta =D>. Cred ca e o idee f buna ca sa ne motivam sa invatam in continuare, avand in vedere nesiguranta in care ne gasim.
De azi am reinceput si eu sa citesc, deocamdata proc civila, seara, cu puterile pe care le mai am dupa serviciu si dupa ce trebaluiesc prin casa. De la examenul din nov nu am mai citit, de necaz, si mai ales din cauza ca nu stiu cand se mai organizeaza concursul si nici ce coduri vor fi in vigoare la data respectiva.
Cred ca e ok sa "sustinem examenul nostru" inainte de Paste.
Intr-un litigiu civil, la prima zi de infatisare, nu se prezinta partile legal citate insa,in cererea de chemare in judecata reclamantul a solicitat judecarea cauzei in lipsa iar paratul a depus intampinare cu o zi inaintea primului termen de judecata.Instanta pronumta solutia in cauza in aceeasi zi in baza argumentelor prezentate de parti in cererea de chemare in judecata si in intampinare.In aceste conditii:
1-instanta nu a pronuntat solutia in cauza in mod legal deoarece situatia putea fi pe deplin lamurita numai dupa formularea de catre reclamant a raspunsului la intampinarea depusa, in acest sens instanta trebuind sa dispuna amanarea cauzei pt comunicarea intampinarii catre reclamant.
2-instanta a pronuntat o solutie legala deoarece intampinarea nu trebuia comunicata reclamantului care solicitase judecarea cauzei in lipsa in conditiile in care nu exista o dispozitie expresa in codul de procedura civila care sa oblige judecatorul sa comunice intampinarea reclamantului.
3- instanta nu a pronuntat o solutie legala deoarece nu a invocat din oficiu exceptia de tardivitate a intampinarii depuse si a dispus, in baza argumentelor invocate in aceasta, respingerea cererii de chemare in judecata astfel cum a fost formulata.
Dedic acesta speta in special lui MEDEX.Dupa bataile de cap pe care le-am avut cu motivarea memoriului, sa o dam pe penale si civile....pt a ne trezi la realitate....
P.s.Medex, mi-a placut mult replica ta cu sereista si inm-ul, de pe forumul patronat de un coleg.Sper pt binele lui un coleg sa ne admita memoriul ca sa nu lucreze el pe gratis ca ,,berila" pt altii, ca pare un tip de nota 10 si ,,ne-ar merita" prin vara ca si colegi.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)