Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
'Neata.
Ieri ziceam ca o sa mai scriu cand " mi se limpezesc apele".
Gata, mi-s limpezite! :)
Asa ca, de azi, reintru " in joc".
Am o strangere de inima pt noi, cei care am tinut leg atatea luni- carmen,donia, camicris, fluturas, ursulet,cip, lav-cris, artax , thomas si altii, ati devenit parte din existenta mea- practic, in fiecare zi asteptam sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti- alaturi de voi am simtit ca totul e posibil- si cred in continuare asta.
Nu vreau sa fac teorie fara fond ca n-am nici inspiratie prea multa, dar stiu sigur ca un esec nu isi atinge scopul decat atunci cand nu vrei sa mai continui.
Iar aici, spre bucuria mea,am vazut ca TOTI vrem sa continuam!
Am facut un piculet peste 70 de pct, rezultatul imi convine, si , cu siguranta, voi continua.
In ceea ce priveste familiuta mea, pe care o ador, :), si eu am de gand sa fac un pic de " militarie" ca uneori nu merge treaba ca lumea - tati trebe sa-si ia in carca si mai multe responsabilitati decat are pana acum, iar cel mic, " va fi obligat" :), sa invete sa fie putin independent ( dupa cum se vede, incep prin a " dispune" tot felul de chestii) :D.
Deci, gascaaaaaaaa, sus steagul!Ne pregatim de un nou asediu!
Iar azi, sa aveti o zi buna!
Ba am citit, nu numai ca m-am "planificat", dar aseara am rezolvat o grila de la INM 2009 ( daca te uiti peste ea, s-au regasit multe teme in grila noastra), dar asta nu ma face sa ma simt mai bine.Luni am jelit, ieri eram mai bine, dar azi:sorry:...
Laelia, daca ai trecut de 70 puncte cred ca trebuie sa te simti " in carti", eu nu sunt foarte sigura ca vor fi note uriase...
In ce ma priveste, am invatat vreo 5 luni ca sa nu fac nici un progres, dupa ce simteam ca stiu mult mai bine ca in martie...Ma intreb , ce am facut totusi in lunile astea? Credeam ca sunt desteapta..., credeam ca e imposibil sa nu urc macar cu un punct...
Deci , dezamagirea mare nu e neaparat ca nu am luat, ci ca nu am progresat...am dubii asupra ceea ce pot face in viitor...mai invat vreo 5 luni, vine grila, si incep sa pandesc capcanele, ca sa ma arunc cu capul inainte in ele...:(