Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
In loc sa va certati si sa va tociti inutil nervii unii altora, mai bine lecturati Hotararea Plenului CSM pe care a postat-o pe forum davegaham si postati opiniile voastre in legatura cu posibilitatea organizarii unui nou concurs de admitere in magistratura in primavara sau cu admiterea/respingerea solicitarii de suplimentare a posturilor pt concursul din 21 noiembrie 2011, raportat la argumentele prezentate de noi in memoriu.
Iata care este opinia mea dupa ce am citit motivarea hotararii CSM postata de davegaham:
Deoarece AU RAMAS VACANTE DOAR 55 POSTURI DE JUDECATOR, -dupa repartizarea celor admisi la examene si rezervarile de posturi pt absolventii de INM- sansele de organizare a unui nou concurs de admitere in magistratura sunt minime in conditiile in care tot timpul erau vacante peste 150 de posturi pt a scoate CSM la concurs doar 50-60 dintre ele.Pe de alta parte, mai degraba cred ca s-ar putea suplimenta nr-l de posturi la concursul din 21 noiembrie avand in vedere ca este precedentul din 2008 si se poate evita pierderea celor 32 de posturi vacante finantate,ramase de la INM
.Pe surse se vorbeste ca pt concursul din toamna, subiectele de admitere nu vor viza noile coduri deoarece examenul se va anunta inainte de data intrarii in viguare a acestora,De asemenea, se ia in calcul si varianta unui examen comun pt cei cu/fara vechime, fara a se mai da din cedo si organizare.
Imi cer scuze ! Ai dreptate! Cateodata mă mănânca limba ! Așa sunt femeile daca nu vorbesc le cresc dintii ca la iepure! Cred ca problema nu este ca se organizeaza examenul doar o data ci ca se organizeaza mult prea tarziu!
Locuri vacante vor fi mai multe dar dupa examenul de avansare din aprilie-mai! La mine in oras se vor elibera 8 . Mai am un tren!
Bravo Medex!In tot binele e si un rau.Daca se resping cererile de suplimentare de posturi sau de organizare a ex in primavara -ceea ce e foarte probail-, oricum mai avem o sansa in toamna care n-au cum sa ne-o anuleze deoarece dupa ex de promovare din mai va bate vantul in instantele si parchetele inferioare ale minunatei noastre patrii.Mai mult decata atat, daca iei ex si vor fi mai multe posturi vacante(decat inainte de promovare) atunci cel putin teoretic poti sa speri ca prinzi un post acasa sau cat mai aproape de casa, evitand astfel sa servesti sistemul in comunele neatractive ale tarii pe care ti le-ar da, daca s-ar admite suplimentarea posturilor pt ex din noiembrie 2010, in conditiile in care orasele mari, atractive, sunt rezervate non stop doar absolventilor de la INM, asa cum rezulta de pe site institutiei mame CSM.
Medex si ceilalti colegi de pe forum ce ziceti de sansa admiterii solicitarii de suplimentare a posturilor pt ex din noiembrie in actuala conjunctura?
Nu stiu sincer care va fi rezultatul! Imi doresc ca cineva mai sus decat noi sa poata sa le aseze mai bine ! Daca ne suplimenteaza noua, cei cu cateva sutimi sub 7 vor fi intr-un fel nedreptatiti! Nu cred ca sunt diferente prea mari de pregatire intre candidatii cu 6 si ceva si 7. Stiu ca cei care au peste 7 nu se simt chiar foarte bine! Eu ma bucur de nota mea chiar daca nu sunt pe listă pentru repartitii si ma consider intrata! Eu sunt convinsa ca cel putin pentru mine, deoarece stiu ca se vor vacanta locuri la mine in oras, mai este un tren. Pentru acel tren imi trebuie cel putin nota 8. Eu am facut facultatea la fara frecventa si am avut mult de muncit pana acum. De aceea am dat de prea multe ori examen fiindca mie nu mi-a explicat nimeni! Am inteles si eu cum am putut si cat am putut! Nu stiu ce sa spun m-as bucura sa se suplimenteze dar as vrea ca si colegii mei sa aiba locuri pentru care sa poata concura. Asta cred!
Daca cineva de pe forum are nota 7,40 la ex din noiembrie atunci are sanse foarte mari sa fie admis pana la urma deoarece din cauza anumitor posturi neatractive, la fiecare concurs au existat candidati care au renuntat la postul oferit si au intrat in locul lor urmatorii candidati.