avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Voua nu vi se pare ciudat ca au pus astazi pe ambele siteuri (CSM si INM) motivarea calendarului estimativ de examene desi ea dateaza din 16 decembrie?
Credeti ca a ajuns la CSM memoriul nostru?
Fiind pus de luni la Posta a ajuns cu siguranta la registratura.
Dar o fi ajuns si mai departe?

DAVEGAHAM, raportat la solicitarile noastre din memoriu si la faptul ca memoriu a fost adresat Plenului, sunt sigur de faptul ca memoriu este deja la directia de resurse umane, care munceste pe coate la motivarea referatului de respingere a acestuia. (doar nu vor accepta ca gresesc in propunerile pe care anterior le-au inaintat Plenului in chestiuni care la acest moment ne privesc si pe noi) .
Referatul motivat de respingere a solicitarilor noastre din memoriu va fi trimis de urgenta de catre directia resurse umane catre Plen care, intr-o saptamana-doua se va pronunta asupra lui.
DAVEGAHAM, e mai bine ca n-au bagat memoriu nostru in discutie alaturi de celalte chestiuni care privesc ocuparea unor posturi vacante la IC si contestatiile de respingere a unor candidati la ex din ianuarie de la INM, care trebuie decise de Plen saptamana viitoare.
Poate mai este o speranta ca ar fi pacat sa nu luam si noi! Si eu cred ca va fi un singur examen care se va da in august cu toata lumea! Regulamentul cred ca-i usor de modificat . In lege nu scrie care sunt materiile la care se da examen, deci se poate modifica si sa se dea acelasi examen ca la INM, numai de ne-ar da drept de optiune si pentru procurori si pentru judecatori si pentru auditori de justitie. Nota nu cred ca va scadea ci eventual testul logico-juridic ar trebui sa fie mai usor nitel in rest, spetele pot fi si super rezumate, asa ca la examenul de INM eu asa cred ca se vrea!
Daca examenul va fi dupa cum banuiesc eu oare cate locuri or sa scoata? 100 de auditori si cate de judecatori si cate de procurori? Cred ca se vrea intrarea la INM mai ales a celor cu vechime.....ca doar nu o sa iasa toti magistratii la pensie toti o data fiindca toti sunt tineri......????

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)