MedEx a scris:
Pentru davegahan: de unde ai dedus ca ma bucur? Din ce am scris nu reiese! Sau semnul exclamarii este bucurie pentru tine? In fine si asta spune multe despre tine! Poate chiar tu nu meriti sa ajungi magistrat! Te pripesti! Judeci oamenii rapid si cred ca nu ai o experienta de viata prea mare! Apropo de cei intrati deja si aflati deja in functii, ai vazut cumva „nebuni” care judeca in prezent? Sunt deacord sa pice toti care merita indiferent de cat au invatat chiar si eu daca nu sunt normală! La mine sunt unii magistrati anormali ! Unii care au iesit in pielea goala afara s-au au sarit de la etaj!
Dar dupa conceptia ta si a altora daca a luat examenul saracul ”cu probleme psihice” merita toate functiile din lume ca doar a invatat ani si ani!
Mediteaza la asta si nu te arunca ca fata la maritat!
E evident ca n-ai inteles nimic din ce am scris. Nici nu ma mira.
Si esti si inconsecventa pt. ca afirmatia ta "
poate raman asa ca doar tot i-au vazut si la interviu si au noroc cei cu 7,40!" nu lasa loc de interpretare. Oricat ai da-o tu acum la intors.
Eu am inteles foarte bine ce ai spus si la fel au inteles si cei de pe threadul asta si de pe celalalt . De asemenea tu stii foarte bine asta.
Doar ca acum incerci sa dregi busuiocul in modul cel mai lame posibil.
Te gandesti ca vrei sa fii judecator cand nu ai nici macar atata verticalitate incat sa-ti mentii pozitia macar pt. o ora.