avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Mie mi-e f greu sa fiu optimista in privinta admiterii cererilor noastre din memoriu. Sper sa se dea examen in oct-nov din codurile actuale. Macar sa nu se schimbe materia prea mult. In ultima vreme s-a dovedit ca la noi e posibil orice, asa ca pana la urma nu se stie de unde sare iepurele... desi tendintele nu sunt in favoarea noastra. Sincer, nu mai stiu la ce sa ma astept.
clementmihai a scris:

Pt Daveghan....In perioada 1994-2008(sau 2009) absolventii primeau diploma de studii juridice pentru ca pe perioada celor 4 ani de studii se parcurgea programa specifica ceruta de Ministerul Educatiei, incepand de-acu inainte, pentru ca durata studiilor la academie este de numai 3 ani, cei 3 ani echivaleaza cu 3 din 4 ani ai facultatii de drept, absolventii care doresc o diploma in stiinte juridice trebuie sa mai frecventeze un an la o facultate si sa sustina licenta. Sper ca am fost destul de explicit.
Numai bine, va urez la toti succes in tot ce v-ati propus!

OK, am inteles.
Ramona-M a scris:

Mie mi-e f greu sa fiu optimista in privinta admiterii cererilor noastre din memoriu. Sper sa se dea examen in oct-nov din codurile actuale. Macar sa nu se schimbe materia prea mult. In ultima vreme s-a dovedit ca la noi e posibil orice, asa ca pana la urma nu se stie de unde sare iepurele... desi tendintele nu sunt in favoarea noastra. Sincer, nu mai stiu la ce sa ma astept.

Eu nu cred ca mai rezist pana in noiembrie.
Prefer sa dam impreuna cu cei de la INM in august (chiar daca asta ar presupune si proba de logica juridica) decat sa mai astept inca 3 luni dupa august.
Cred ca ne agitam mai mult decat trebuie! Mai bine ne-am reorganiza ca vad ca aici nu facem altceva decat sa ne scadem moralul intr-un fel sau altul!
Examenul viitor il vom lua in ciuda celor care nu ne vor din varii motive! Suntem pe data de 15 ianuarie nu a inceput bine anul si deja ma simt epuizata dupa cate am citit si pe forum si pe site-ul CSM Daca ne mentinem ritmul la citit sigur vom lua! Ha ha ha si ne facem direct presedinti de instante!
Spor la citit!
Eu sunt optimist!
Sunt si convins ca se va aproba de catre CSM cel putin una dintre cele 2 solicitari ale noastre pe care le-am formulat in memoriu.Sunt solicitari care pot fi agreate de cele 2 tabere din CSM -alesii noi si ,,realesii de serviciu..."-
Pana in 27 ianuarie cu siguranta directia de resurse umane va trimite in Plen referatul motivat al lor referitor la solicitarile noastre din memoriu.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)