avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje

Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje.
Doar moderatorii vor putea sterge mesaje.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 28 Februarie 2008
admin a scris:

elis a fost foarte exact in explicatie.

stergerea mesajelor de catre utilizatori poate sa aduca confuzie in cazul in care intr-o discutie dispare un anumit punct de vedere care este combatut de alti utilizatori.

ramane, in continuare, posibilitatea utilizatorului de a-si edita mesajele. in acest fel se pot indrepta eventualele erori aparute in formulare sau argumentare.


Ramane valabila si intrebarea mea:
Ce se intampla daca user-ul isi editeaza mesajul stergandu-l tot?:D
Eu cred ca si editarea ar trebui limitata in timp.
Aveti mesaj privat.
Editarea cred ca este foarte necesara... Se mai strecoara greseli, in special de tehnoredactare, si e bine ca user-ii sa aiba posibilitatea sa le indrepte. Daca nu s-ar lasa aceasta posibilitate, atunci am putea lasa o impresie proasta celor care ne cer sfatul, cum ca n-am sti bine romaneste....:D
daca userul isi editeaza mesajul, ramane mesajul, iar userul o sa se simta cam penibil ca si-a sters mesajul. mie mi se pare ca s-au eliminat 90% din situatiile in care userul de rea-credinta isi acoperea o eventuala prostie spusa intr-un mesaj.

dar suntem deschisi la propuneri si daca vom cadea de acord ca editarea mesajelor trebuie restrictionata, la randul ei, atunci o sa gasim si o varianta de restrictionare.
avluci a scris:

Ramane valabila si intrebarea mea:
Ce se intampla daca user-ul isi editeaza mesajul stergandu-l tot?:D
..............


In aceste conditii se poate aplica o sanctiune user-ului respectiv.
Eu cred, dimpotriva, ca user-ii ar trebui incurajati sa se foloseasca de optiunea de editare a mesajelor postate, pentru corectarea greselilor de redactare si, uneori, chiar gramaticale (sunt unele mesaje de-a dreptul jenante sub acest aspect).
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2008
Lorena Chirila, Avocat

Alte discuții în legătură

Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)
Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)
Cabinet de avocat cautã absolvenÞi de drept pentru colaborare JOB - Cabinet de AVOCAT JOB - Cabinet de AVOCAT [b]CABINET de AVOCAT caută ABSOLVENŢI de DREPT pentru COLABORARE, inclusiv INDRUMARE pe perioada STAGIATURII [/b] [i]Colaborarea se doreşte ca fiind un ... (vezi toată discuția)