avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje

Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje.
Doar moderatorii vor putea sterge mesaje.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 28 Februarie 2008
#-o

Daca ai fi observat am scris offtopic .... si ca o parere personala nu e prima data cand se creeaza discutii de acest gen pe un topic .......

Iar ca sa postam separat de cate ori se depaseste cadrul topicului, atunci ar insemna sa iesim campioni absoluti la editat mesaje (n.n. e vorba despre moderatori).


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)
Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)
Cabinet de avocat cautã absolvenÞi de drept pentru colaborare JOB - Cabinet de AVOCAT JOB - Cabinet de AVOCAT [b]CABINET de AVOCAT caută ABSOLVENŢI de DREPT pentru COLABORARE, inclusiv INDRUMARE pe perioada STAGIATURII [/b] [i]Colaborarea se doreşte ca fiind un ... (vezi toată discuția)