avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocati stagiari
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocati stagiari

Am creat acest topic la propunerea membrilor care au fost admisi ca stagiari.
Sa vorbim despre ce inseamna sa fii stagiar, cum incepem, cum ne descurcam. :D
Cel mai recent răspuns: marik0 , utilizator 09:47, 11 Februarie 2011
Nu stiu de unde ramasesem cu impresia asta. Multumesc pentru informatie.
Mie-mi place că şi voi aţi dat examen din Legea exercitării şi Statut şi nu prea aveţi habar de nişte reglementări minime ... dar tot barourile sunt cele neprofesioniste. :)
Inteleg ca la mine te referi. Eu imi recunosc eroarea, dar sigur am citit asa candva si mi-a ramas intiparit in minte.
La multi ani, everyone! ati inceput anul cu dreptul? v-ati gasit maestri?..la bz am primit deja deciziile, s-au miscat destul de repede..
insigna de avocat de unde poate fi achizitionata?

Alte discuții în legătură

Intrebare taxe anuale barou Tut_trademark Tut_trademark buna ziua.zilele trecute discutam la o cafea cu o studenta din anu 4 la o universitate prestigioasa din romania si se plangea ca ar vrea sa dea examenul de ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar 2008 DeaC DeaC =D> Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de admitere in profesia de avocat! Acum ceva timp, dezbatand subiectul Admitere Barou 2008, unii ... (vezi toată discuția)
Avocatura nicolealex nicolealex buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)